Vi må være hvor mennesker er - indremission.dk
Vi må være hvor mennesker er
26.08.2016

Vi må være hvor mennesker er

Mange unge bruger meget tid på de elektroniske medier. Derfor må IMU også være dér
I IMU brænder vi for, at flere teenagere skal høre evangeliet og møde Jesus. Derfor lancerer IMU netop i disse dage en kanal for teenagere på YouTube. Rigtig mange teenagere bruger rigtig meget tid på at se videoer på YouTube. Derfor har vi ønsket også at være synlige der og bruge det medie til at formidle bibelske sandheder på en sjov og troværdig måde. Navnet på kanalen er PEPtalks, for det er, hvad det er: små opmuntrende beskeder under overskriften: Passionerede Evangeliske Pointer. Fantastiske, relevante små videoer, som jeg vil anbefale dig at se, og ikke mindst anbefale til de juniorer og teenagere, du kender.

E-sportscamp

Samtidig med lanceringen af PEPtalks udsender vi også indbydelser til et nyt arrangement: E-sportscamp. Ud over at bruge tid på YouTube, bruger mange teenagere også meget tid på at spille på elektroniske medier. Man kunne spørge, om det ikke er dårligt.

    Undersøgelser viser, at teenagere og unge i dag bruger mere tid med deres venner end tidligere og føler sig mindre ensomme. Nu er de også sammen, selvom de ikke er fysisk sammen. Så svaret vil være både-og.

    Men det er den situation, vi skal forkynde evangeliet ind i. Derfor har vi ønsket at skabe et kristent fællesskab – en lejr omkring det, der optager disse teenagere. Overskriften for E-sportscamp er: Gaming og Gud i et genialt mix, for disse to ting er ikke nødvendigvis hinandens modsætninger. På campen vil teenagerne møde troværdige ledere og forbilleder, som ønsker at dele evangeliet gennem spil, aktiviteter og fællesskaber – lige der, hvor teenagerne er.

For menneskers skyld

Lad os fortsætte med det ind i menneskers liv og situation i dag. Lad os gå nye veje for evangeliets skyld – for menneskers skyld!

Tonny Dall Sørensen
Landsleder i Indre Missions Ungdom

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 34.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter