Kristian Lindholm - Region Aarhus
Det gør vi · Kristian Lindholm

Kristian Lindholm

Regionsleder i Aarhus
Havkærparken 20
8381 Tilst
T: 21735880

Lidt om Kristian

Kristian er uddannet assistent med speciale i offentlig administration i amt og kommune fra 2001. Siden da har Kristian arbejdet i Midtdjurs Kommune, hvor han var beskæftiget med visitation af kontanthjælp- og sygedagpengemodtagere. Siden har Kristian læst på Den Sociale Højskole i Aarhus, før han blev ansat som leder i Cafébussen og senere leder for Region Aarhus.

Kristian har siden 2002 har været gift med Monica, og flyttede herefter til Aarhus. I 2014 forøgedes familien med datteren Regitze og i 2016 med sønnen Victor. 

Kristian er født og opvokset i Korning, hvor han også første gang stiftede bekendtskab med IM.

Fokusområder

Evangelisation, fremstød, undervisning og forkyndelse

Kristian kan tilbyde

Sparring
Kristian kan deltage i et eller flere bestyrelses- eller udvalgsmøder (afhængig af situationen og behovet), hvor I sammen afdækker muligheder og udfordringer ved mission i jeres lokalområde. Kristian siger: "Nogle gange er det bare godt at få folk udefra til at se på det sammen med jer, så nye vinkler afdækkes. I er eksperterne i jeres lokalområde – jeg har en bred erfaring med mission fra forskellige steder i landet. Sammen kan vi udrette noget!"

Forkyndelse og undervisning
Kristian åben for forkyndende og undervisende udfordringer. Han har en stor viden indenfor mission og evangelisation. Derudover er du altid velkommen til at kontakte Kristian med en udfordring, hvorefter I sammen kan snakke jer ind på hinanden og se, om det er en opgave, Kristian kan springe ud i.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter