Daniel Præstholm - Region Midt
Det gør vi · Daniel Præstholm

Daniel Præstholm

Ungdoms- og undervisningskons.
Læsøvej 10
7200 Grindsted
T: 22455460

Lidt om mig selv

"Min Jesus lad mit hjerte få en sådan smag på dig, at nat og dag du være må min sjæl umistelig."

Dette salmevers er mit inderste ønske. Jesus skal gennemsyre mit liv, men jeg må erkende, at det ikke altid er tilfældet. Alligevel tror jeg, at han kan bruge mig i denne tjeneste, for når jeg er magtesløs, da bliver han stor (jf. 2 Kor 12,9-10).

Min kone, Anja, og jeg bor i Grindsted med vores fire børn, hvor vi også kommer i missionshuset Kronen. Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2013, og i efteråret 2017 var jeg på pastoralseminariet. I min studietid har jeg især interesseret mig for og arbejdet med Paulus’ breve.

Den 15. december 2017 blev min stilling ændret i IMU, så jeg nu hovedsageligt er undervisningskonsulent. Det betyder, at mit fokus er på den undervisning og forkyndelse, som vi tilbyder fra IMU's side i form af materialer, kurser m.m.

Som undervisningskonsulent håber jeg at være med til skabe bibelglæde og lyst til at læse i Bibelen – at vi må se vigtigheden af at søge Gud i hans ord.

Det er desuden vigtigt, at vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker rundt om i IMU, og hvad behovet er. Derfor er I meget velkomne til at kontakte mig og give mig inputs og feedback.

Fokusområder

Undervisning, forkyndelse, ledersparring, teenagere, unge

Jeg kan tilbyde

Temaundervisning
Jeg holder gerne taler/bibeltimer over bibelske temaer som tro og tvivl, lov og evangelium, dåb og nadver m.fl.

Bibeltimer 
Ønsker I mere regulære bibeltimer, hvor en kortere eller længere tekst gennemgås, så står jeg også til rådighed. Tekst og emne aftales ved kontakt.

En lyngennemgang af Bibelen 
På 45-60 minutter forsøger jeg at give en oversigt af Bibelen, et skelet, hvor alle beretningerne kan knyttes op på.

Skyd på teologen 
En spørgsmålsaften, hvor alle spørgsmål omkring tro, liv og lære kan komme på bordet. Jeg garanterer ikke, at jeg kan give svar på alt, men jeg vil forsøge at komme med kvalificerede bud med Bibelen i hånden. Spørgsmålene sendes til mig en uge forinden mødet.

Ledersparring 
Har I brug for en at dele udfordringer og problematikker med i jeres IMU-bestyrelse? Jeg kommer gerne og deltager i et udvalgsmøde, hvor I kan bruge mig at spille bold op ad.

Teologisk vejledning 
Er du stødt ind i et teologisk spørgsmål, som du har brug for at dele og diskutere med nogen, så skriv en mail til mig eller ring, og lad os få en snak om det.

Sparring til projekter 
Går I med tanker om at sætte et projekt/arrangement i søen, men ved ikke lige, hvordan I skal komme videre, så lad mig komme og sparre med jer. Forhåbentlig finder vi en vej videre.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter