Daniel Ziggy Skafte Russell - Region Nord
Det gør vi · Daniel Ziggy Skafte Russell

Daniel Ziggy Skafte Russell

Fritidsforkynder i IMU
Rosenvænget 43
9300 Sæby
T: 50451109

Lidt om mig selv

Jeg er en ung mand, som elsker Jesus!

Jeg er ikke indfødt nordjyde, men kom hertil i 2008 fra København og nu bor jeg i Sæby med min mor. Jeg har den røde studenterhue derhjemme, og har en fremtidsplan om at læse teologi og blive præst.

I 2013 blev jeg omvendt af Gud på en helt speciel, stærk måde. Jeg er derfor kommet i IMU i Strandby siden november 2013. Jeg er frivillig aktiv i IMU'en lokalt og andre steder, da jeg simpelthen ikke kan lade være.

Jeg kan godt lide i min fritid at læse en god bog, høre noget god musik, være sammen med vennerne eller spille et godt bræt- eller kortspil. Folk siger, jeg godt kan være lidt fjollet eller random, men det er jo kun en styrke. Jeg kan også godt lide at få en god snak om livet og troen, og kan nogle gange godt være lidt nørdet.

Fokusområder

Teenagere

Jeg kan tilbyde

Forkyndelse og undervisning for Teen

Jeg vil meget gerne komme og forkynde eller undervise. Emnet for en aften kunne f.eks. være:

  • Mission
  • Dåb
  • Nadver
  • Bøn
  • Hvem er Jesus?
  • Formaning
  • Himmel og helvede
  • Helligånden og hans virke

Men hvis I har et andet emne, så spørg mig endelig.

Opstart af nye teenklubber eller projekter

Vil du gerne åbne en ny Teenklub, et nyt koncept, et missionalt tiltag, et nyt arrangement for teenagere eller noget helt femte, så kontakt mig endelig, måske jeg kan hjælpe. Det kunne f.eks. være spændende at sætte mission eller nye fællesskaber på dagsordenen.

Efterskoler

Jeg vil rigtig gerne styrke samarbejdet mellem IM og efterskolerne, samt nå nogle af teenagerne der. Så jeg kommer gerne ud og holder noget på en efterskole, eller tager en snak med ledelsen om, hvad IM/IMU kan tilbyde efterskolen og dens teenagere. 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter