Simon Højris Mejdahl - Region Nord
Det gør vi · Simon Højris Mejdahl

Simon Højris Mejdahl

Fritidsforkynder i ungdomsarb.
Vilstedvej 30
9670 Løgstør
T: 29705646

Lidt om mig selv

Jeg hedder Simon og er opvokset lidt uden for Løgstør i Vesthimmerland. I sommeren 2019 blev jeg student fra Vesthimmerlands Gymnasium, og i løbet af min gymnasietid har jeg været aktiv i IMU og i KFS både lokalt og regionalt.

I skoleåret 2019/20 bor jeg i Holstebro, hvor jeg er volontør på KFUMs Soldaterhjem. Af den grund har jeg som udgangspunkt ikke mulighed for at tage ud og tale på hverdagsaftener, men til gengæld er mine weekender fri, så ring eller skriv endelig, hvis I mangler en taler til en lejr eller et lignende weekendarrangement – det er jeg klar på!

Jeg er pjattet med Bibelen og bliver gang på gang forundret over, hvordan den på så mange måder peger på Jesus som den frelser, vi alle sammen har brug for – det vil jeg gerne dele ud af!

Desuden er jeg stor fortaler for at gøre op med filosofikristendom og søndagsskolesvar. Det er en udfordring for mig personligt, og det er også en udfordring, jeg gerne giver videre.

Jeg kan tilbyde

I virkeligheden er jeg nok frisk på at tale om lidt af hvert. Spørg endelig, så finder vi ud af noget.

Dog vil jeg hjertens gerne tale om Jesus: hans død og opstandelse, hans måde at møde mennesker på, hans kald til os, hans…

Jeg dykker også gerne ned i en konkret bibeltekst eller et bestemt emne. Hvis jeg først kommer i gang, kan det godt gå hen og blive nørdet – så er I advaret!

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter