Anne Margrethe Roesen - Region Øst
Det gør vi · Anne Margrethe Roesen

Anne Margrethe Roesen

Fritidsforkynder
Ågade 2, Tejn
3770 Allinge
T: 24625181

Lidt om mig selv

Jeg er pensionist, bor på Nordbornholm. Jeg trives her, men er sjællænder fra Horns Herred, og har desuden boet 32 år i Ålborg og Himmerland, samt lidt i Norge og et havlt år i Tanzania. Jeg kan lide at være i naturen, det er der dejlig meget af på Bornholm, både her i min nærhed og andre steder på øen. Jeg har 2 børnebørn og 3 børn, de bor alle i midt- og Nordjylland. Jeg bruger en del tid på genoptræning pga. sygdom. Jeg har tidligere været ansat i et missionsselskab i 8 år og været soldaterhjems leder i 5 år. Jeg har været med til at starte en FDF kreds op, samt teenklubber, børneklubber o. lign. i Ålborg og Himmerland. I 2019 var jeg projektkoordinator på en total renovering af vores lokale IM hus her i Tejn.
Jeg har en ”Master i Internationalt samarbejde og Udviklingsteorier” og  ”Kommunikation og formidling”, fra Ålborg universitet i 2002. ”Tværkulturel kommunikation af evangeliet” KBHs universitet 1996.

Fokusområder

Jeg brænder for mission og udvikling af forkyndelsesaktiviteter, mest for voksne, og jeg inspirerer gerne til nye aktiviteter.

Jeg kan tilbyde

En snak om mission, og at give inspiration til at skabe nye aktiviteter.

I rigtig mange år har jeg været kursusleder og foredragsholder. Jeg vil helst have et emne, som jeg kan fordybe mig i, og derved også lære noget selv gennem min formidling.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter