Erik Empleo Dahl Hansen - Region Syd
Det gør vi · Erik Empleo Dahl Hansen

Erik Empleo Dahl Hansen

Samfundskonsulent
Skolevej 29
5464 Brenderup Fyn
T: 25794412

 

Lidt om mig selv

Jeg er Erik Empleo Dahl Hansen, og fra og med juli 2020 er jeg Indre Missions samfundskonsulent på Fyn, med udadrettede og tværkulturelle opgaver. Mit mellemnavn Empleo betyder arbejder og kommer fra den filippinske side af min familie.

Jeg voksede op som ateist i Fredericia, hvor jeg havde meget lille berøringsflade med kristendommen. Min mor tog min bror og mig med i den Katolske Kirke, da vi var små, og jeg blev konfirmeret i den katolske kirke. På daværende tidspunkt gjorde jeg det kun for min mors skyld.

Men i mit tredje år på Fredericia Gymnasium i 2011 blev jeg omvendt, hvilket fik kolossale konsekvenser for mit liv. Store dele af mit liv blev drastisk ændret, andre dele tog flere år, og nogle af de ændringer var også for overilede.

I 2013 startede jeg på Menighedsfakultetet, og i 2020 blev jeg færdiguddannet teolog fra Aarhus Universitet. Mens jeg tog min uddannelse, prøvede jeg kræfter med forskellige tjenester. Jeg har stået for et søndagshold på Blå Kors’ værested ”Det Blå Sted”, jeg har arrangeret gademission i Aarhus, jeg var formand i Stjernens IMU, jeg var volontør ved Cafébussen, imens de skiftede navn til SnakTro, og har også været både deltids- og fritidsansat ved SnakTro, indtil jeg begyndte som samfundskonsulent på Fyn.

Jeg er gift med Heidi Empleo Broe Hansen, som arbejder i IM’s kommunikationsafdeling, og jeg er far til Morten og Johanne.

I 2018 besluttede Heidi og jeg at købe en sejlbåd, selvom ingen af os havde erfaring med sejlads. Vi blev rigtig glade for livet til søs, og efter at vi flere gange har sejlet rundt i det sydfynske øhav, er vi blevet rigtig glade for Fyn. Ja, Gud kalder på mange forskellige måder.


Region Syd har lavet en lille præsentationsvideoen med Erik: https://youtu.be/b7UEsYArfZQ

Fokusområder

·         Mission og Evangelisation

·         Sparing og vejledning af fællesskaber

·         Undervisning og forkyndelse

·         Tværkulturelt arbejde

Jeg kan tilbyde

Undervisning i Mission og Evangelisation
Jeg kan tilbyde undervisning i mission og evangelisation helt ned i detaljer, så som konkrete talestrategier og problematiske emner. Og helt op på det overordnede plan, så som vores syn på – og kærlighed til – det menneske vi snakker med.
Derudover vil jeg meget gerne hjælpe til med at oprette udadrettede tiltag, og fører dem ud i livet.

Undervisning i Biblen
Jeg taler gerne ud fra et hvilket som helst sted i Biblen, hvis jeg har tid nok til at forberede mig og dykke ned i teksten. Med kortere varsel kan jeg selv foreslå nogle bibelsteder og emner, så som Jesus og renhed (Matt 15,1-20), Den geniale Paulus/Bibelens dybde (Rom 10,1-13) og Udfordringen fra Jakob (Jakobsbrevet)

Sparring med fællesskaber
Udover at jeg selv har erfaring med bestyrelsesarbejde og frivilligt arbejde, kan jeg hjælpe ved at bruge erfaringer på tværs af hele Fyn fra mit konkrete arbejde med fællesskaberne på Fyn, og jeg kan trække på mine kollegers erfaring i hele Danmark.

Debatarrangementer
Vi kan få utroligt meget ud af at turde udveksle vores holdninger og tanker på forskellige emner. Vi får større indsigt i emner fra flere sider, vi får reflekteret over vores eget standpunkt og får måske endda øjne op for vores egne blinde vinkler. Jeg hjælper jer gerne med at afholde debataftener, og jeg stiller gerne op for at forsvarer mine egne standpunkter. Debatarrangementerne kan være om kristne problemstillinger eller være udadrettede.

Tværkulturelle tiltag
Ønsker I at oprette tværkulturelle tiltag, hjælper jeg gerne til med udtænkning og udføring af diverse arrangementer. Jeg har indgående kendskab til Filippinerne og filippinsk kultur, og jeg har en smule erfaring med at tale om tro med muslimer.

 

 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter