Helle Viftrup Kristensen - Region Syd
Det gør vi · Helle Viftrup Kristensen

Helle Viftrup Kristensen

Forkynder
Vandmøllevej 3
7080 Børkop
T: 23438176

Lidt om mig

Jeg er født i Sønderjylland og opvokset på landet, i et dejligt hjem, hvor troen var en naturlig del af hverdagen. Da jeg var 17 blev det personligt for mig og jeg tog på Børkop Højskole og oplevede at det gav mig et fundament for troen, som jeg havde virkelig meget brug for.
Siden 1987 har jeg haft den glæde at være gift med Martin og vi har en datter og svigersøn. Martin arbejder på Indre Missions Hus i Fredericia og vi bor i Børkop. Tæt på vandmøllen, med natur, katte og hest, hvilket er noget jeg dagligt nyder.
Jeg har før været ansat i IM, dengang var jeg 2,5 år i København. Er uddannet lærer og har i mange år arbejdet på Børkop Højskole, hvor jeg særligt har stået for det kreative værksted, men jeg har også undervist i Identitet, noget om parforhold, fællesskab og meget andet. Det daglige levede liv, med Gud, mig selv og min næste optager mig meget. Gennem 15 år var jeg selvstændig, med eget glasværksted. Et sted hvor jeg kunne arbejde med at finde udtryk for alle de ting jeg var optaget af.
Af natur er jeg nysgerrig, har trang til at røre ved alting og se om man måske kunne bruge det til noget andet. Jeg er optaget af hvordan vi mennesker har det med Gud og med hinanden. Af menneskets skabende og kreative side. Af indtryk der bliver til udtryk. Af at stille spørgsmål og undres. Ser Guds finger i naturen. Elsker gode, dybe samtaler. Nyder at undervise. Læser gerne.

Region Syd har lavet en lille præsentationsvideoen med Helle: https://www.youtube.com/watch?v=628VCG73d3Y 

 

Fokusområder

IMU. Det er jo unge jeg er sammen med til daglig og jeg brænder for, at de må få et godt, solidt fundament for deres liv, i en krævende og uforudsigelig verden. Så jeg kommer gerne til IMU møder eller fællesmøder.


Kvinder. Oplever at vi har brug for sammen at snakke om hverdagen og hvordan vi navigerer i den. Det helt konkrete hverdagsliv med Gud og med alle de krav vi møder og det tempo omverdenen forventer af os.


Udtryk. Hvordan kan vi bruge vores skabende evner. Hvad kan kunst i denne sammenhæng? Hvordan kan vi som kristne der er optaget af kunst, hjælpe og støtte hinanden.

Jeg kan tilbyde

At tale ved IMU eller fællesarrangementer.
At tale ved kvinde arrangementer.
At deltage i lejre eller andre steder hvor der både er tid til indtryk og udtryk.


Emner jeg er optaget af i øjeblikket er:


Stop op, hvordan undgår vi som kristne at blive fartblinde (Tema fra kvindekonferencen)
At modtage Guds gaver til os


I det hele taget emner om det konkrete daglige liv med Gud, bøn, tid, næstekærlighed, arbejde, prioriteringer, fred, tillid, omsorg, parforhold osv. osv. Hvordan navigere i hverdagen.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter