Mette Hornstrup Schmidt - Region Syd
Det gør vi · Mette Hornstrup Schmidt

Mette Hornstrup Schmidt

Tidl. missionær og evangelist

Lidt om mig

Jeg er uddannet professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation (også kaldet 3K) fra Diakonhøjskolen i Aarhus, og jeg har siden juli 2017 været ansat som missionær og evangelist i Indre Mission. Jeg har tidligere arbejdet nogle år på KFUMs Soldaterhjem i Aalborg og haft to år som volontør ved Cafébussen.

Jeg er født i 1987 og opvokset halvt på Bornholm og halvt på Viborgegnen. Nu bor jeg i Hjordkær ved Rødekro sammen med skønne Christian, som jeg er så heldig at have været gift med siden 5. januar 2019. 

 Min yndlingsbeskæftigelse er at drikke kaffe, og jeg nyder gerne en god bog eller film, hvis jeg ikke hygger mig med et af de musikinstrumenter, som jeg næsten kan spille på.

Region Syd har lavet en lille præsentationsvideoen med Mette: https://youtu.be/G90Fy1rzBlU

Fokusområder

-        Evangelisation og mission

-        Ledersparring og støtte til lokale IM-fællesskaber

-        Forkyndelse

Jeg kan tilbyde

Evangelisation og mission

Jeg tilbyder inspiration og sparring i forbindelse med forskellige evangeliserende tiltag, og jeg kommer gerne ud til en snak om mulighederne for at flere i jeres by må høre om Jesus, og hvordan I er et fællesskab i mission. Hvor jeg har mulighed for det, deltager jeg også meget gerne i udførelsen af evangeliserende aktiviteter.

Ledersparring og støtte

Jeg står til rådighed med sparring og støtte til lokale ledere i IM-fællesskaber primært i Sønderjylland. Er der ønske om det, deltager jeg gerne i lokale bestyrelsesmøder og lignende. Tag endelig fat i mig, hvis der er noget, jeg kan hjælpe jer med.

Forkyndelse og undervisning:

Man er velkommen til at bruge mig som forkynder til voksne og unge. Jeg vil gerne udfordres på emner, men jeg forbeholder mig ret til at vurdere fra gang til gang, om det er noget, jeg kan. For tiden kan jeg tilbyde at tale over følgende emner:

  • Glæde - med afsæt i Filipperbrevet
  • Mennesket Peter
  • Kaldet - men til hvad?
  • Jeg kalder dig ved navn
  • Første Johannesbrev
  • Emner i relation til mission, evangelisation og vidnesbyrdet

 

 

 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter