En ekstra million - indremission.dk
En ekstra million

En ekstra million til mere mission

Indre Mission har brug for din hjælp.

Vi har brug for en ekstra gave i 2022. Et bidrag til mere mission.

Hvis IM’s budget for 2022 skal hænge sammen, kræver det nemlig en vækst i de frivillige gaver på 1 million kroner. Det svarer til en stigning på ca. 7%.

 

Lønnede medarbejdere gør en forskel

Vores missionærer og konsulenter rækker hver dag evangeliet videre til tusinder af danskere. Derfor er det så vigtigt, at vi kan lønne og udsende medarbejdere til støtte for det lokale arbejde og de forskellige arbejdsgrene. Det er primært disse lønudgifter, som IM’s budget dækker.

Læs nedenfor de personlige historier om, hvordan flere er blevet rørt og har fået hjælp af en lønnet medarbejder i Indre Mission.

 

Vi takker for din støtte til, at vi kan fortsætte dette vigtige arbejde.

Mirjam: Jeg bliver mødt med forståelse

”Det er guld værd at have en medarbejder at tale med”.

Det siger Mirjam Hedager, som for syv år siden blev skilt. Nu er hun en del af Indre Missions Aleneforældre-netværk, som arrangerer bibelcamping, weekendlejre og netværksdage.

”Der er en unik åbenhed i netværket, og det er en velsignelse for mig at kunne dele mit liv med andre, der står i lignende situationer.
Når vi er sammen i længere tid på lejre, bliver der ofte åbnet op for ret svære ting, og her er det fantastisk værdifuldt, at der er erfarne medarbejdere, jeg kan tale med.

Det kan være lettere for mig at komme til en ansat medarbejder, der ikke har følelser i klemme, men som alligevel har en stor forståelse for den situation, jeg står i”.

Jonas: SnakTro inspirerede mig til tro

Det fortæller Jonas Nørlund Østergaard, der går i niende klasse på Sydvestjyllands Efterskole. For et par år siden havde han svært ved at tro på Gud.

En dag besøgte Indre Missions SnakTro-medarbejdere efterskolen og inviterede eleverne til en snak i deres rullende café.

Jonas tog dem på ordet. ”Det var meget inspirerende at høre noget om
Bibelen, snakke om Gud og bare hygge”, siger Jonas. Samtalen med et par af medarbejderne kom til at gøre en stor forskel.

”De snakkede samme sprog som mig. Jeg opdagede nye ting om, hvad det betød, da jeg sagde ja til at blive konfirmeret. Samtalen har gjort, at jeg er blevet mere bevidst som kristen”.

Han giver SnakTro fem stjerner: ”De er ude med et sindssygt godt budskab, og jeg synes, det er fedt, at de vil snakke med os efterskoleelever”.

Ali: Jeg lærte Jesus at kende

”Da jeg kom her til Danmark, ringede jeg til min lokale kirke og spurgte efter en, som kunne arabisk”.

Det fortæller den syriske flygtning, Ali, som på den måde kom i kontakt med den tværkulturelle medarbejder i Indre Mission.

”Han fortalte mig om Jesus, og vi læste i Bibelen sammen i otte måneder, før jeg blev døbt. Nu mødes jeg med ham en gang om ugen i en arabisk bibelstudiegruppe, og vi skriver sammen på WhatsApp, når jeg har spørgsmål.
Jeg føler mig elsket og respekteret, når jeg møder ham. Han har ofte besøgt mig, og han hjalp mig ind i en dansk familie. Nu elsker jeg Jesus, og han er min herre. Bed for mig”.

(Ali er en af de mange muslimer, som nu tror på Jesus. Navnet er ændret, og billedet er et modelfoto, men historien er sand.)

Steen: Jeg fik hjælp til besøgstjenesten

”Da jeg havde brug for hjælp til at finde ud af, hvordan man griber besøgstjenesten an, kontaktede jeg den lokale missionær”.

Det fortæller Steen Jørgensen, der bor i Henne i Vestjylland. Han besøgte nogle ældre mennesker og havde brug for hjælp til denne tjeneste.

”Missionæren gav mig en god vejledning til at komme videre. Vores snak gav mig mere mod til at fortsætte med at besøge mennesker og snakke med dem om livet og troen”, forklarer Steen, der nu besøger flere mennesker i området.

Den lokale missionær er vigtig for samarbejdet i området. ”Missionæren har et stort netværk, som vi kan trække på, for eksempel når vi skal finde forkyndere. Det er dejligt, at han har tiden til at hjælpe”, fortæller Steen.

Kontakt os


Indsamling

Ninna Kaasgaard Hansen
Marketingkonsulent

Send mail

 

 

 

Del på mail og Facebook

Send dette billede rundt til alle på jeres mailliste, eller del den i jeres Facebook-gruppe.

Så får så mange som muligt tilbuddet om at bidrage til indsamlingen.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter