Årsmødefestival skaber samhørighed og inspiration

Programmet for sommerens Årsmødefestival er nu offentliggjort. Jens Medom Madsen sætter ord på festivalens betydning for Indre Mission.

Indre Missions Årmødefestival venter forude i dagene 5.-7. juni. Der er lagt op til en spændende weekend med et program, hvor der er meget at udforske for alle aldersgrupper. Der er både noget til hjernen, hjertet og kroppen. I år er der seks forskellige miljøer. Ét af dem er et nyt tiltag, der er målrettet ledere.

     "Vi har tænkt i, hvordan vi kan lave et målrettet tiltag for ledere i IM, IMU og DFS, hvor de får ny inspiration, samtidig med at de er på Årsmødefestival med familien. På den måde slipper de for at tage flere dage ud af kalenderen," forklarer Jens Medom Madsen, der er generalsekretær.

     Det er fjerde gang, der afholdes Årsmødefestival, og det har sat spor i bevægelsen.

     "Jeg tror, at Årsmødefestivalen har været med til at sætte et rigtig positivt aftryk i Indre Mission. Den har skabt samhørighed og ny inspiration til mission på tværs af landet mellem lokale fællesskaber og mellem mennesker," siger generalsekretæren.

     "Jeg hører, at seniorer bliver opmuntret over at være på festival med så mange andre, og at der er en del yngre familier, som gennem festivalen har fået syn for, hvilke muligheder der er i Indre Mission."

En stor familiefest

Jens Medom Madsen glæder sig over, at der allerede er mange, som er meldt til Årsmødefestivalen.

     "Mange har fået øjnene op for, at Årsmødefestivalen på Mørkholt Strand Camping kan noget helt særligt. Den er blevet et sted, hvor man mødes på tværs af landet og hører et kernesundt evangelium, der sætter fri og inspirerer til mission," understreger generalsekretæren.

     Han ser frem til en festival med samvær og hygge, hvor der bliver mulighed for at høre beretninger fra arbejdet i Indre Mission og for at drøfte arbejdet. Der bliver masser af undervisning, forkyndelse og lovsang.

     "Jeg tror, at det bliver som en god og stor familiefest," fortæller han.

     Læs mere om Årsmødefestivalen på festival.indremission.dk.
 

FAKTA OM ÅRSMØDEFESTIVALEN

- Indre Missions Årsmødefestival blev afviklet første gang i 2014

- I 2018 deltog 2.400 personer i alle aldre

- Mørkholt Strand Camping var fuldt booket et år før festivalen

- På det nye område "Bakken" er der stadig ledige pladser

- Der er 21 tilbud at vælge imellem i de fire miljøer målrettet voksne

- Børn og juniorer/teenagere har deres helt eget miljø

- Det er muligt at bo sammen i grupper på "Bakken"

- Årsmødefestivalen arrangeres af Indre Mission, IMU og DFS

- Man kan tilmelde sig via hjemmesiden til og med søndag den 17/5
 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer