Indre Mission satser på et festligt årsmøde online - indremission.dk
Indre Mission satser på et festligt årsmøde online
Indre Mission satser på et festligt årsmøde online

14.05.2020

Indre Mission satser på et festligt årsmøde online

Selv om Indre Missions årsmøde bliver anderledes i år er det stadig et værdifuldt arrangement for bevægelsen
Indre Missions venner bliver ikke snydt for en duft af årsmøde. I år bliver det bare på en anderledes måde, når det ikke er muligt at samles på grund af coronakrisen. Det kommer til at foregå online. Indre Mission sender årsmøde live fra missionshuset i Odense.

Lørdag formiddag den 6. juni sendes årsberetninger og drøftelse, og om aftenen står den på forkyndelse og lovsang. Søndag den 7. juni bliver der en onlinegudstjeneste.

»Vi oplever, at de forkyndende møder, som vi sender live på torsdage fra Indre Missions Hus i Fredericia, er blevet særdeles positivt modtaget. Der er gerne mellem 2000-3000, der kigger med. Vi har besluttet at anvende samme koncept for årsmødet i år. Vi arbejder på at lave et festligt årsmøde, hvor vi ønsker, at alle får mulighed for at samles omkring årsmødet gennem beretninger, drøftelse, aftenmøde og gudstjeneste. Det er altid festligt at glædes over evangeliet, selv om det i år bliver i en anden form,« forklarer Jens Medom Madsen, der er generalsekretær.

Han opmuntrer alle til at være klar og deltage i drøftelsen af beretningerne. Man kan gøre det hjemme fra stuen eller fra forteltet på campingpladsen.

»Det er altid meget værdifuldt for både bagland og hovedbestyrelse at være i dialog. Ved årsmødet har vi traditionelt et af de samlingssteder, hvor den dialog udfolder sig. Med en liveudsendelse kan vi folde dette ud, så mange kan komme til orde, og vi kan lytte til hinanden,« siger generalsekretæren.

Han ved, at et online-årsmøde ikke fuldt ud erstatter det personlige møde.

»Vi må bruge de muligheder, der er til stede i den givne situation. Den præmis må vi altid arbejde ud fra,« fortæller Jens Medom Madsen.

Følg med i årsmødet på Facebook, YouTube eller på årsmøde.indremission.dk..
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter