Ny junior- og teenklub på YouTube - indremission.dk
Ny junior- og teenklub på YouTube
Ny junior- og teenklub på YouTube

13.05.2020

Ny junior- og teenklub på YouTube

Hver onsdag kl. 19 kan børn og unge fra hele landet følge den nye klub online
Onsdag den 6. maj var der premiere på »Break Online«, der er et nyt onlinetilbud for juniorer og teenagere, mens klubberne landet over er aflyst på grund af coronakrisen. Morten Munk Nørgaard, som er konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og IMU, står bag programmerne, der sendes fra Bornholm.

»Jeg savner sådan, at vi kan holde klub, både teenklub og juniorklub, så derfor har jeg lavet den her udsendelse til jer,« fortæller Morten i begyndelsen af Indre Mission har årsmøde online den 6.-7. juni. Børn og unge fra hele landet kunne følge med, da den nye klub »Break Online« havde premiere på YouTube. den udgave af »Break Online«, der allerede første aften havde mere end hundrede visninger.

Programmet bestod blandt andet af en andagt, konkurrence, udfordringer og ugens Luthercitat, mens børn og unge fra hele landet kunne chatte med hinanden og Morten i kommentarsporet.

Hver onsdag kl. 19 er der en ny udsendelse, som kan ses på Danmarks Folkekirkelige Søndagsskolers YouTube-kanal, hvor tidligere udsendelser også vil være tilgængelige..
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter