Optimisme på Seniorcamping 1 - indremission.dk
Optimisme på Seniorcamping 1
Optimisme på Seniorcamping 1

25.06.2016

Optimisme på Seniorcamping 1

Flere seniorer har fået øje på Senior Camping 1, som indleder sæsonen på Mørkholt
Der er optimisme på Seniorcamping 1, der indleder den store bibelcampingsæson på Mørkholt Strand Camping. Seniorcamping 1 er den første af to bibelcampinger for seniorer på stedet. 75 seniorer lytter til den første bibeltime, som Kurt Hjemdal fra Norge står for. Blandt tilhørerne er Peter Kristensen, som er leder af udvalget bag seniorcampingen.

    "Vi er flere seniorer til bibelcamping, end vi var sidste år. Til aftenmøderne kommer der en del udefra. I går aftes var vi 110," fortæller Peter Kristensen glad.

    Kurt Hjemdal står for tre formiddagsbibeltimer og tre aftenmøder. Ved den første bibeltime mandag får han smilene frem hos tilhørerne.

    "Det er dejligt at være her. Jeg kan forstå, at Senior UNO er til stede, så må der også være senior duo," siger han. I bibeltimerne har han fokus på seniorerne.

    "Vi skal bevæge os i vores aldersgruppe. Vi skal møde tre pensionister i Bibelen, Abraham, Moses og Johannes," forklarer den norske præst og går i gang med en spændende bibeltime om Abraham.

    Efter bibeltimen siger Jenny Nielsen fra Hvide Sande: "Det var meget trosstyrkende." Hun og ægtefællen, Jens Ole, vender år efter år tilbage til Seniorcamping 1.

    "Jeg nyder fællesskabet med jævnaldrende og at kunne mødes med gode venner," fortæller hun.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter