Gensynsfest - indremission.dk
Gensynsfest

TAK FOR ET DEJLIGT GENSYN

Knap 700 børn, unge og voksne deltog i Gensynsfesten på Mørkholt Strand Camping den 18. september. Stemningen var helt i top på en dag, hvor glæden over igen at være sammen i det store fællesskab overskyggede alt. 

Gense møder og livestudiet på Facebook og YouTube - brug evt. de direkte links herunder. Læs meget mere om dagen i impuls nr. 19. 


GENSE MØDER OG LIVESTREAM


PROGRAM

Kl. 13.30  Festlig ankomst
Vi står klar til at byde velkommen til store og små ved indgangen til Mørkholt Strand Camping.

Kl. 14.00  Gensynsglæde
Festlighederne begynder med fællessang ved dagens lovsangsband og en andagt ved IMs formand Hans-Ole Bækgaard i det store telt.

Kl. 15.00  IMs 160 års fødselsdagsfejring med kaffe og kage
Bordet er dækket med lækre kager, og der er kaffe på kanden. IM giver i anledningen af den runde dag.

Kl. 16.15  Coronatidens betydning for fællesskabet og den enkelte

Gennem oplæg, refleksioner og drøftelse fokuserer vi på, hvad det seneste år med corona-epidemien har sat af aftryk, og hvad vi særligt skal være opmærksomme på i den kommende tid i IM og IMU.

Oplæg v. Irene Aarestrup, Vejle, psykolog og Filip Kildeholm, Løsning, sognepræst. Refleksion og drøftelse i et panel, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål.

Under mødet vil der være et super spændende program for børn, juniorer og teenagere ved DFS- og IMU-konsulenter.

Kl. 17.30  Aftensmad
Mørkholt Strand Camping serverer helstegt pattegris, som kan forudbestilles ved tilmelding.

Kl. 19.00  Samlet på ny fra den mindste til den største
Vi begynder aftenens program med et inspirerende og kreativt møde, der har noget til alle aldre. Katja Steffensen og Jens Medom Madsen leder os igennem denne del af aftenen. 

Kl. 20.00  Kaffepause

Kl. 20.15  Tilbage i fællesskabet
Vi slutter dagen af med to ting fra fællesskabet, som vi har savnet under nedlukningen - lovsang og forkyndelse. Lovsangsbandet ledes af Linda Iversen, der er landsleder i IM-musik, og forkyndelsen står forstander og HB-medlem Tonny Dall Sørensen for. 

Kl. 21.30  Hygge og franske hotdogs ved grillen
Inden turen hjem eller tilbage i campingvognen er der mulighed for at sige godnat ved grillen. Bestil en fransk hotdog når du tilmelder dig - eller køb på dagen.


SES VI IGEN TIL ÅRSMØDEFESTIVAL?

Den 10.-12. juni 2022 inviterer vi til Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Hold øje med siden festival.indremission.dk for informationer om program, bookning af overnatning og seneste nyt.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter