Nikolai Meyer Møller - indremission.dk
Nikolai Meyer Møller

Nikolai Meyer Møller

Tidl. ungdomskonsulent

Lidt om mig selv

Jeg har engang sovet på en bænk i en park. Bare for at finde ud af hvordan de hjemløse mon sover. Jeg kan have en hel cheeseburger i munden på en gang. Og så faldt jeg som barn tre meter ned, med hovedet først, uden at brække noget.

Men disse facts siger i virkeligheden ikke ret meget om, hvem jeg er.

I stedet kan jeg fortælle, at jeg har en vidunderlig kæreste, der hedder Maria. Jeg har en professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation. Jeg er et stort legebarn og leger med alt fra LEGO til lamper. Og så forsøger jeg at løbe et par gange i ugen.

De informationer siger lidt mere om, hvem jeg er, men hvis du virkelig vil vide, hvem jeg er, må du finde mig og møde mig live.

Fokusområder

  • IMU.dk
  • Teenagere
  • IMU’ere
  • BREAK

Jeg kan tilbyde

Ledersparring
Er jeres bestyrelsesarbejde kørt i hårknude, mangler I inspiration til, hvordan jeres IMU kan blive endnu bedre, eller har du mistet glæden ved at være leder? Jeg vil gerne tage en snak med dig/jer, hvis lederskabet er under udfordring.

Forkyndelse
Jeg brænder for, at unge mennesker skal lære Jesus at kende som deres Frelser. Jeg vil derfor hellere end gerne komme og forkynde hos jer.

Emner, I kan spørge mig om at tale over, kunne være:

  • Hverdagskristen
  • Hvem er ham der Helligånden?
  • Nåde
  • JESUS

Er der andre emner, I tænker er mere relevante for jer, så tøv ikke med at spørge mig om dem.

Sparring på nye og gamle projekter
Jeg har en krøllet hjerne, og erfaring med at få større og mindre projekter sat i værk. Så skal I starte et nyt projekt op, eller har I et projekt, der trænger til at blive støvet af, vil jeg gerne byde ind med sparring.

Kommunikation
Har I kreeret det fedeste arrangement? så skal folk også vide at det findes! Jeg har via min uddannelse fået en del viden om Kommunikation og PR. Hvis I mangler råd om kommunikation, vil jeg rigtig gerne stille min viden og erfaring til rådighed.

Forbøn, sjælesorg og medvandring
Jeg vil gerne stille mig til rådighed for forbøn, samtale og sjælesorg.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter