Linda Sandholdt Sulby Haunstrup - indremission.dk
Linda Sandholdt Sulby Haunstrup

Linda Sandholdt Sulby Haunstrup

Ungdomskonsulent
Skovbrynet 17
8653 Them
T: 53811025

Lidt om Linda

Linda er vestjyde og gidt med Simon. Sammen har de sønnen Josias. Hun er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet og er bachelor i Bibelske og Interkulturelle Studier fra All Nations Christian College i England. Hun har drukket kaffe med hjemløse i Londons gader, haft madforgiftning i Israel, uddelt chips i et thailandsk fængsel og arbejdet på et børnehospital i Rumænien.

Linda siger: "Mission er alle vegne og kender ingen grænser. Den er i en kop kaffe, nogle chips og i et varmt hjerte". Hun elsker, når troen får mennesker til at leve på en ikke så mainstream Ikea-kristen måde, og brænder for at se den forvandling hos andre.

Fokusområder

Linda arbejder med den ældste del af IMU i Region Aarhus (både som fællesskaber i helhed såvel med enkeltpersoner) samt med overgangen mellem IM og IMU. Derudover arbejder hun med frivillighed og stort set alt arbejde har et diakonalt tilsnit.

Linda kan også findes et par gange om måneden i Kirketorvet - en åben lounge på strøget i Aarhus.

Linda kan tilbyde

 

  • en gåtur eller en kop kaffe med dig, som har lyst til en snak om stort og småt eller en bøn
  • at hjælpe dig med at blive en del af et IMU-fællesskab, hvor du er velkommen, som du er
  • at finde en opgave til dig, der gerne vil hjælpe til
  • at hjælpe med at finde en medvandrer (en, som du helt uformelt kan mødes med jævnligt, snakke med og spejle dig i) eller tage en snak om medvandring med jer i jeres fællesskab
  • sjælesorg - forvent et lyttende øre, en tanke til inspiration og støtte til at være den, du er
  • ledersparring: at besøge dit fællesskab og tage et tema op, I kan reflektere over sammen. Det kan være lidt eller meget kreativt, og hun forsøger at inddrage/engagere jer mere, end man normalt bliver i en typisk tale
  • at høre fra dig, som har idéer til nye former for mission, diakoni eller måder at være fællesskab på. Skal der oprettes en løbeklub, strikkeklub, spilleklub, hugge-brænde-klub, nybagt-mor-klub eller noget helt andet, hvor Jesus er med, så sig til!
  • at tage dig og dine venner eller hele dit fællesskab med på STEPS, en reflekterende gåtur med tid til at finde ro og lytte til Gud.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter