Mathias Nyborg Steengaard - indremission.dk
Mathias Nyborg Steengaard

Mathias Nyborg Steengaard

Ungdomskonsulent
Møllevangsvej 16
8883 Gjern
T: 40749991

Lidt om mig selv

Mit liv har udfoldet sig i det centrale Jylland hvorefter jeg tog på efterskole i Vestjylland og senere var jeg unglærer i Sydjylland. Jeg har været på Børkop Højskole og dernæst gik turen mod Aarhus. Her fandt jeg sammen med min skønne Christine og vi giftede os i Juni 2019. 

I samme periode har jeg studeret en PBA i Sport og Event Management i hhv. Randers og Aalborg, og nu har Gud kaldet mig til endnu engang at arbejde med IMU og unge mennesker. Derudover har jeg været tilknyttet flere festivaller og events som projektkoordinator og bl.a. været hos Food Festival Aarhus og FC Midtjylland. Mit liv som kristen har været en vild rejse. Der har været perioder hvor jeg ikke har kunnet slippe Biblen og perioder hvor jeg ikke kunne samle den op. Jeg har følt mig fuldstændig afhængig af Guds nåde, og andre gange været fyldt med tvivl. Han har dog altid holdt mig fast - gennem mine medkristne, bøn, Biblen, lovsang og meget mere. Med kraft, håb og ærefrygt til Gud kan jeg blot gentage Esajas' ord "Her er jeg, send mig".

Fokusområder

Teenagere, unge, forkyndelse (fællesmøder og ungdomsmøder), eventplanlægning, frivillighed, foreningssparring med bestyrelser og sjælesorg.

Jeg kan tilbyde

Understående kan jeg hjælpe med, men hvis du har andet, så tag gerne fat i mig. Så vil jeg hjælpe dig videre eller se om jeg kan være til tjeneste.

Forkyndelse: Jeg er åben for alle emner, også de svære eller lidt personlige emner. Jeg kan kun sige nej, så spørg løs.Emner, I kan spørge om jeg vil tale over kan bl.a. være :

* Hverdagslivet som kristen
* Jeg kan ikke føle Gud?
* Hvordan snakker jeg med mine venner om tro?
* Hvordan går jeg i Guds kald Gud?
* Jesus - SPOILER (Han bliver nok nævnt uagtet hvilket emne)

Forbøn, sjælesorg og medvandring: Hvis nogen har brug for en snak, et lyttende øre eller at få lagt noget over i Guds hånd så er jeg klar. Skriv eller ring meget gerne til mig, eller tag fat i mig når du ser mig.

Ledersparring: Har i brug for råd og vejledning til bestyrelsesarbejde f.eks rekruttering af frivillige, strategiplanlægning eller hvordan bestyrelsesmødet bliver mere effektivt så er jeg til rådighed. Spørg også gerne om andet der er relateret til det at være leder. Jeg er her for jeres skyld.

Frivillighed: Jeg har taget en uddannelse som Frivillighedskonsulent og sidder i et team der arbejder med frivilligheden i Indre Mission. Kontakt mig, og så finder vi ud af om der ikke er en af os fra teamet der kan komme og sparre/tale med jer.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter