Carsten Mikkelsen - indremission.dk
Carsten Mikkelsen

Carsten Mikkelsen

Servicemedarbejder
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 28586760

Lidt om mig selv

Jeg arbejder til dagligt som servicemedarbejder på Indre Missions Hus.

Jeg holder en del forkyndelse lokalt i børneklub, ved eftermiddagsmøder, møder, og andagter på mit arbejde og et plejehjem. Forkyndelseserfaringer herfra vil jeg gerne gøre brug ved møder i andre samfund i området i det omfang, tid og kræfter tillader.

Jeg brænder for at mennesker skal møde Jesus. Med min forkyndelse vil jeg gerne være med til at inspirere til at leve et hverdagsliv med Jesus, der sætter sig spor blandt mennesker i ens nærmiljø - og at den enkelte, der lytter til forkyndelsen, bliver i en relation til Jesus - ja, opleve glæden og friheden ved at være kristen.

Jeg deler gerne af egen livserfaring, og lægger vægt på at forkyndelsen er livsnær og bibelnær. Ingen tro uden tvivl og anfægtelse - det vil jeg gerne være med til at skabe rum for at tale hinanden om.

Jeg kan tilbyde:

Jesus beder for os!

Det kristne håb - glæder du dig til at se Jesus?

Kristus er kilden til evigt liv – om ”det levende vand” i bibelen.

Fællesskab, der forpligter – Aftenen kan have lidt forskellige vinkler - om det kristne fællesskab, om den indbyrdes kærlighed og den kristne enhed.

Hverdagskristen – om at være kristen i hverdagen i ord og handling.

Kom, Gud Helligånd, og skab nyt liv i os!

Andre temaer efter aftale

Jeg brænder for undervisning og forkyndelse med fokus på Kristus og livet med ham. Det kan være ved aftenmøder, temaaften, eftermiddagsmøder, lejre mm.

 

 

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter