Søren Juul Skovenborg - indremission.dk
Søren Juul Skovenborg

Søren Juul Skovenborg

Pens. missionær
Søndermarksgade 35
8643 Ans By
T: 23298829

Lidt om mig selv

Jeg er født i 1953 og gift med Alice i 1981 og far til tre voksne drenge og farfar. Uddannet diakon fra Kolonien Filadelfia i 1979. Bibelskoleophold 1975 og 1979/80. Ansat på hospital og plejehjem i Hornbæk, samtidig frivilligt arbejde med pionermission ud fra et missionshus. Missionær 1. feb. 1993 i Aarhus, 2002 i Græsted, Nordsjælland og 2004 i Region Nord. Sommeren 2018 gik jeg på pension, og blev ansat som ulønnet medarbejder i Region Midt.  

Mine interesser er vandreture, læse og skrive. Jeg kan blive interesseret i næsten alt, som på én eller anden måde har historisk betydning.

Fokusområder

Evangelisation, undervisning
Vejleder og underviser i kristendomskurser

Jeg kan tilbyde

Kristendomskurser. Undervisning i Kristendomskursus.dk, Den røde tråd, Dig og kristendommen. Rådgivning og tilrettelæggelse af kurser.

Forkyndende møder

Jeg bestræber mig for, at budskabet bliver levende, centralt, overraskende, personligt og ikke mindst, at jeg kommer den anfægtede i møde.

Emneundervisning

Jeg kan tage et bredt felt af emner op, og lader mig gerne udfordre af nye. Ud over nedenstående, har jeg især arbejdet med den kristne næstekærlighed og diakoni.

Undervisning i evangelisation 

Har undervist på mange evangelisationskurser med vidt forskellige emner. Har skrevet en bog om den evangeliserende samtale (”Nikodemusmodellen”) og en anden om at være et vidnesbyrd i hverdagen (”Hverdagsvidne”).

Det kristne fællesskab

Underviser i flere emner omkring det kristne fællesskab. Har skrevet bogen: ”Det rummelige missionshus” i 2011.

Bibelundervisning

Jeg vil gerne afholde længere sammenhængene bibelkurser. Har specielt arbejdet med Markus-, Johannesevangeliet og Hebræerbrevet. Har undervist i hele Nehemias’ Bog, Johannes’ Åbenbaring og samtlige af Jesu lignelser.

Inspiration til samfundsarbejde

Jeg har arbejdet med forskellige emner omkring samfundsarbejde, f.eks. mødeledelse, forbønstjeneste, evangelisation og tjeneste. Jeg kan godt lide at tænke anderledes om arbejdet, og udfordre, samtidig med at jeg har stor forståelse for de kræfter, der er til rådighed.

Artikler fra IMT

Jeg har skrevet en del artikler i Indre Missions Tidende.
Find dem alle ved at trykke her - og søge på Søren Skovenborg under "Vælg skribent"

Herunder er en artikel som også har været offentliggjort på imt.dk

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter