Margit Ahlefeldt Simonsen - indremission.dk
Margit Ahlefeldt Simonsen

Margit Ahlefeldt Simonsen

Diakonikonsulent
Østre Langgade 21
8643 Ans By
T: 24490979

Lidt om mig selv

Jeg er gift med Bent og sammen har vi tre voksne børn. Oprindeligt er jeg butiksuddannet/dekoratør, men har tidligere været ansat som konsulent i Søndagsskolerne (DFS).

De seneste 10 år har jeg arbejdet som elevcoach på en erhvervsskole. Gennem dette arbejde fik jeg øje for hvilke fantastiske personligheder, der gemmer sig hos de mennesker, der har det rigtig svært i vores samfund. Jeg så, hvor meget troen på Jesus vil kunne forandre deres liv for altid. Derfor brænder jeg for at fortælle om de muligheder og glæder, der gemmer sig i at række evangeliet videre i handling og omsorg til dem, der har det svært.

Fokusområde

Jeg er ansat som diakonikonsulent på landsplan i Indre Mission med hovedvægt på Region Midt. Min opgave er bla. at opmuntre, motivere og sætte fokus på diakonien i IM fællesskaber.

Jeg kan tilbyde

Sparring og motivation af bestyrelser og IM fællesskaber der ser behovet for at synliggøre og udvide diakonien i deres nærområde. Det kan være ved et enkelt arrangementer, men meget gerne i et forløb, hvor der er tid og rum til at dykke ned diakoniens muligheder og udfordringer.

Undervisning i emner der har med diakoni at gøre, gerne så det udfordrer både fællesskabet og den enkelte.

Samtaler og sparring for dig der arbejder med diakoni.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter