Gode erfaringer med generalforsamling på nettet

Det er sæson for generalforsamlinger. Nogle udskyder mens andre gennemfører online.

60 personer deltog i online generalforsamling i Fredericia Indre Mission

De mange restriktioner på grund af coronasituationen påvirker også afholdelsen af den årlige generalforsamling i landets IM-fællesskaber. Nogle har valgt at udskyde generalforsamlingen til senere, når det igen bliver muligt at samles. Det gælder for eksempel Indre Mission i Randers og i Varde.

"Vi har valgt skubbe generalforsamlingen til, at vi igen kan mødes i missionshuset. Det giver alle i fællesskabet en mulighed for at være med," fortæller formanden Vagn Nielsen fra Varde.

I Fredericia har man derimod valgt at gennemføre generalforsamlingen online.

"Vi var blevet fortrolige med at holde onlinemøder. Derfor mente vi i bestyrelsen, at vi også godt kunne gennemføre en generalforsamling over nettet. Så behøvede vi ikke at udskyde den til senere, det er der så mange andre ting, der er blevet," forklarer Cecilie Thams Nord Hansen, der er formand for IM i Fredericia.

Den 9. februar deltog cirka 60 personer i generalforsamlingen på nettet, hvor de kunne følge formandens beretning, regnskabsaflæggelse og deltage i drøftelse af arbejdet.

"Jeg synes, at det efter omstændighederne gik godt med at afvikle generalforsamlingen," siger formanden, som understreger, at det er vigtigt, at der ligesom ved Indre Missions onlineandagter er en vært, som styrer mødet."
 

Få inspiration til afvikling af møder online på indremission.dk/coronainspiration

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer