Over 100 sommeraktiviteter online

Konceptet Bibelsommer samlede i år aktiviteterne hen over sommeren hvor af størstedelen foregik online

Dorthe Lindbjerg førte kameraet ved optagelsen af ”Aftensang ved bålet”

Går man ind på hjemmesiden Bibelsommer.dk, finder man en lang liste over forskellige sommeraktiviteter, der er foregået på nettet.

"Over 100 forskellige aktiviteter er blevet streamet og sendt ud i landet i løbet af sommeren. Det er lige fra forkyndelse, lovsangsaftener, seminarer til talkshows, og der er lavet noget til alle aldersgrupper. Online sommeraktiviteterne er arrangeret af DFS, IM og seks forskellige bibelcampinger," fortæller Dorthe Lindbjerg, der er kommunikationskonsulent i Indre Mission. Hun har dykket ned i tallene og fokuseret på antallet af visninger. De fortæller ikke hele billedet, men giver en fornemmelse af, hvad der har nået flest.

"Hjallerup Bibelcampings satsning i Ceres Arena i Aarhus ligger klart i top. Dernæst kommer lovsangsaftenen på Mørkholt Strand Camping i begyndelsen af juli," siger kommunikationskonsulenten.

"Jeg er positivt overrasket over den lange liste af sommeraktiviteter på Bibelsommer.dk. Det viser, at vi gjorde noget. Tallene viser også, at vi har tænkt mission på en ny måde, og der er udviklet nye kompetencer, som jeg håber, vil blive brugt fremover."

Frivillige gjorde en ekstra indsats

Ud af de 33 bibelcampinger og teltmøder, der var annonceret i årets bibelcampingprogram, valgte halvdelen at gennemføre med et alternativt program. Nogle steder var pladsen åben for camping, enkelte valgte kun at streame og andre kombinerede streaming og camping. 

"Coronaen begrænsede os, men gjorde os også kreative," konstaterer Dorthe Lindbjerg. Hun glæder sig over de frivillige, der gjorde en ekstra indsats i år, hvor ingenting helt var som normalt. 
 

En stor del af optagelserne kan stadig findes via bibelsommer.dk i deres fulde længde, og som videoforkyndelse og podcast på imedia.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer