Rekordmange elever på bibelskole

Børkop Højskole og Luthersk Missions Højskole har taget imod store forårshold. Til gengæld er Oasehøjskolen lukket pga. for lavt elevtal.

Torsdag den 5. januar begyndte et nyt hold på Børkop Højskole.

Børkop Højskole kunne i begyndelsen af januar byde hele 64 elever velkomne på forårsholdet. Det betyder, at der er så godt som fuldt hus.

»Det er en stor glæde, at så mange unge har valgt at prioritere et halvt år på bibelhøjskole. Jeg er overbevist om, at det vil sætte mange spor både i dem og efterfølgende i kirken, i Indre Mission og i samfundet. De får en unik mulighed for at blive mere bevidste om, hvem de er, hvem Gud er, og og hvor Gud på en særlig måde kalder på dem,« forklarer forstander Robert Bladt.

For første gang lykkes det at gennemføre alle de tre forårskurser, som tilbydes eleverne. 16 har valgt GDT, Global Discipleship Training, som sætter fokus på troen og livet med udgangspunkt i den etiopiske og kristne kultur.

14 deltager i »Lovsangsskolen«, og de resterende 34 elever er på »Passion«, som arbejder med forskellige måder at relatere til Gud på gennem det, der kaldes troens stier.

Oasehøjskolen er lukket

Luthersk Missions Højskole i Hillerød melder også om et stort forårshold på 54 elever.

Helt anderledes toner lød der kort før jul fra Oasehøjskolen ved Kjellerup, som har besluttet sig for at lukke.

»Desværre har elevgrundlaget ikke været stort nok til at sikre en stabil økonomi for højskolen. Med baggrund i den økonomiske situation har bestyrelsen måttet se sig nødsaget til at lukke skolen,« fortæller Michael Skipper, formand for bestyrelsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer