Søndagsskolerne opruster i Vestjylland

To nye medarbejdere skal arbejde med børn i det vestjyske

Der kommer to ekstra sæt hænder, som kan hjælpe med at formidle evangeliet til børnene i det nordvestlige Jylland. Det er Jonna Iversen fra Bækmarksbro, som er ansat som konsulent på 15 timer i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS), og det er Frans Thusholt fra Herning, som bliver fritidskonsulent.

    Jonna Iversen meldte sig selv på banen, og det faldt godt i tråd med en beslutning, som landsudvalget i Søndagsskolerne havde truffet om at styrke det område. Den nye konsulent kommer til at arbejde i en del af Danmark, hvor der lige nu er to konsulenter til omkring 80 klubber.

    Jonna Iversen er 62 år og har livet igennem arbejdet indenfor børneområdet.

    »Min uddannelse har klædt mig godt på til at møde mennesker i alle aldre. Min erfaring som pædagog og lærer har givet mig stor forståelse for børn og deres udvikling. Det er så vigtigt, at børn ses og anerkendes, som dem, de er,« fortæller den nye konsulent, der har været frivillig i søndagsskolearbejdet i mange år.

    Hun glæder sig til at komme i gang med opgaverne.

    »Jeg skal hjælpe med at tænke i nye klubsteder og klubformer. Vi kunne nemlig godt være mere specifikke og for eksempel lave en kreativ klub med billedkunst eller en aktiv klub med sløjd, bordtennis og natur,« siger Jonna Iversen.

    »Jeg har selv været leder i DFS i mange år og ved derfor, hvor svært det er at arbejde fuld tid og derefter være frivillig i arbejdet med børn. Derfor går jeg ind og hjælper med at få et event eller en lejr op at køre.«

    Jonna Iversen er gift med Søren, og de har fem børn.

Forkynde om Guds indgriben

Frans Thusholt arbejder til daglig på Midtjyllands Kristne Friskole i Herning. Han ønsker at bruge noget af fritiden på at forkynde for børn. Han har et budskab, han vil ud med.

    »Jeg har gentagne gange bedt Gud hjælpe mig med nogle konkrete, store udfordringer, jeg havde i mit liv. Jeg oplevede, at han hjalp mig helt konkret,« siger Frans Thusholt, der er 48 år. Han er gift med Helene og har tre børn.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer