Karen Markussen - indremission.dk
Karen Markussen

Karen Markussen

Konsulent i DFS
Gjellerupbakken 15, Gjellerup
7400 Herning
T: 50574084

Lidt om mig selv

I 90’erne blev jeg gift med Jesper og sammen har vi tre skønne og nu store børn. Uddannet Social- og Sundhedsassistent og siden 2005 ansat i DFS. Først var jeg 12 år på Bornholm og nu med base her i Midtjylland og virke i hele landet.

Det, som jeg særlig godt kan lide at arbejde med er at skabe rum til udvikling, give ledersparring i ledelsesgruppen, medvandre med frivillige ledere og spille lederne gode, for at de fortsat kan fortælle videre om Jesus.

Jeg glædes over de mange store og små oplevelser i hverdagen – at se nogen umotiveret glæde et andet menneske, at se naturens magter i stort og småt eller opleve et menneske blive mødt af Gud for første gang eller på ny.

Fokusområder

Messy Church, Ledersparring, Bibelfortælling. 

Jeg kan tilbyde

Messy Church
Jeg fungerer som landskoordinator for Messy Church (se www.messychurch.dk) og kommer gerne ud og snakker med jer om Messy Church, hvor der er en gruppe på 2 eller flere med vision for at kalde mennesker til Jesus og bevare dem hos Ham. Og jeg står også for MC-inspirationsdage, hvor vi virkelig ”får hænderne i gryden”, og så er jeg frisk på at vandre med steder, hvor Messy Church allerede er i gang.
Vi kan også gennemføre Messy Church én gang hos jer bare for at prøve… velvidende, at det ikke er Messy Church i sin helhed, men bare giver et billede.

Ledersparring
Har I brug for én at dele visioner og udfordringer med i jeres ledergruppe? Jeg kommer gerne og tager en snak med jer – og spiller lidt bold med jer! (dette gælder først og fremmest indenfor børn, juniorer og Messy Church)

Bibelfortælling…
..for alle aldre sammen og for den, som har vandret længe med Jesus, og den, som bare er lidt nysgerrig på det med Jesus. Jeg bruger f.eks. fortælling, drama, power point, fællessang, dukketeater og involverer deltagerne og sætter flere sanser i spil. Der er mulighed for at oplære folk på stedet i formidlingsmetoder, ved ”learning by doing”, men det kræver lidt forarbejde og samarbejde. Kontakt mig for oplysning om temaer, som er i spil og som passer bedst til jeres forsamling.

Forkyndelse med Godly Play
Hvis I har mod på at få forkyndelsen serveret på en lidt anden måde, så sig bare til. Lige nu har jeg emner som Dåb, Skabelse og Nadverbordet. Alle aldersgrupper kan være med. Det er bibelfortælling ganske enkelt og med tid til refleksion. Se mere om Godly Play på www.godlyplay.soendagsskoler.dk

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter