Besøgstal på Film og tro slår rekorder

Besøgstallet på hjemmesiden filmogtro.dk er steget med 45 procent i 2018 i forhold til 2017.

»Stigningen er stabil, men vi kan ikke vide, om det fortsat vil stige,« siger Anette Hedager Nielsen, der er kontorsekretær for Film og tro.

    Redaktøren på Film og tro, Johan Schmidt Larsen, er optimistisk og mener, at grunden til det stigende besøgstal ligger i et godt produkt.

    »Vi lægger anmeldelser ud hver uge og supplerer løbende med uddybende artikler. Vi anmelder også film, som andre medier ikke anmelder. Vi kan se, at når folk søger på vores spidskompetencer, såsom temaerne ‘kristne film’ og ‘familiefilm’, havner de ofte på vores side. Vi skriver også ud fra en kunstnerisk og kristen synsvinkel, og vi forsøger hele tiden at fastholde dette dobbelte perspektiv. Desuden er der gode søgemuligheder på vores hjemmeside,« siger Johan Schmidt Larsen.

    Filmogtro.dk drives af Indre Mission og har omkring 25 faste frivillige anmeldere og skribenter. På Film og tro kan man også finde anmeldelser af aktuelle biograffilm, nyheder på Video on demand og i TV.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer