Ny studiekreds for kristne der arbejder med kunst

Gennem fem afklarende samlinger skal deltagerne i en ny FRYD-studiekreds få

større afklaring om deres ståsted som kristne, der arbejder med kunst.

Den 24. februar var der den første samling i en ny FRYD-studiekreds, som skal undersøge feltet mellem tro, identitet og kunstnerisk udtryk. FRYD er et netværk for kristne, der arbejder med kunst.

»Deltagerne syntes, det var meget inspirerende. Det var dejligt at få sat ord på de udfordringer, de havde, og dejligt at møde genkendelse i de andre deltagere,« siger Helle Viftrup, der er en af tovholderne.

Hun forklarer, at studiekredsen er for kristne, der arbejder med kunst i en eller anden grad, og som ønsker at undersøge, hvilken plads kunsten skal have i deres hverdag, samt hvordan man udvikler sig.

»Nogle har svært ved at kalde sig kunstnere, fordi de kan føle, de ikke er professionelle nok, mens andre spænder ben for sig selv, fordi de har bestemte opfattelser af kunstnere med sig fra deres opvækst,« forklarer hun.

Fem gange henover foråret vil studiekredsen gennem dialog og praktiske øvelser arbejde hen mod en større afklaring af deltagernes ståsted som kristne, der arbejder med kunst.

Forventninger om fast netværk

»Jeg håber på, at det på sigt kan udvikle sig til et fast netværk, hvor deltagerne bakker hinanden op og har et fællesskab, hvor de kan udfordre og hjælpe hinanden,« siger Helle Viftrup.

Studiekredsen er åben, så nye deltagere kan stadig være med. Se mere på FrydKonference på Facebook.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer