Covid-19 sender medarbejdere hjem - indremission.dk
Covid-19 sender medarbejdere hjem
Covid-19 sender medarbejdere hjem

07.09.2020

Covid-19 sender medarbejdere hjem

De fleste medarbejdere på Indre Missions Hus arbejder i denne uge hjemmefra
Opdatering: Se Ikke flere Covid-19 tilfælde

Størstedelen af medarbejderne på Indre Missions Hus arbejder i denne uge hjemmefra. Alle passer så vidt det er muligt deres daglige opgaver men arbejder for de flestes vedkommende hjemmefra. Samtidig er alle møder og besøg på IMH i denne uge aflyst eller udsat.

Telefonerne er åbne indenfor normal åbningstid og huset holdes åbent for post og vareindlevering samt henvendelser men med et absolut minimum af medarbejdere. Det gælder også bestillinger af bøger og andre materialer. Der må til gengæld forventes lidt længere svartid på henvendelser og ekspeditioner.

Kravet om at arbejde hjemmefra kommer efter, at tre ansatte er blevet testet positive for Covid-19. Alle øvrige medarbejdere bliver nu også testet for Covid-19. Alle, som har været i nærkontakt med de smittede, er kontaktet. Det gælder også de, der har været på besøg på IMH den seneste uge.

Torsdag den 10. september forventer den daglige ledelse at kunne afgøre, om den delvise nedlukning skal fortsætte eller om medarbejderne kan vende tilbage til deres sædvanlige arbejdspladser.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter