Ikke flere covid-19 tilfælde - indremission.dk
Ikke flere covid-19 tilfælde
Ikke flere covid-19 tilfælde

11.09.2020

Ikke flere covid-19 tilfælde

Ansatte på Indre Missions Hus kan igen møde på arbejde
Da Indre Missions Hus i Fredericia pludselig havde tre covid-19 smittede på IMH, valgte ledelsen hurtigt at lukke så meget ned for arbejdspladsen som muligt, bede de fleste arbejde hjemme og at få alle til at tage en coronatest. En uge senere er de sidste resultater nu modtaget, og der er ikke fundet yderligere smittede. Derfor kan alle ansatte fra mandag igen møde ind på arbejdspladsen på Korskærvej som normalt.

"Vi er meget lettede," siger Indre Missions generalsekretær Jens Medom Madsen, der glæder sig over, at smitten ikke nåede at sprede sig yderligere.

"Oplevelsen viser, at vi er gode til at passe på hinanden og følge de anbefalede corona-restriktioner med afstand og ekstra hygiejne. Men den viser også, at coronasmitten er lumsk og pludselig kan sprede sig hurtigt. Derfor måtte vi også handle hurtigt," understreger generalsekretæren.

"Indre Missions Hus er ikke kun en arbejdsplads med 55 ansatte, men også et hus, hvor der kommer mange gæster og holdes mange møder. Sådan ønsker vi, at det fortsat skal være, og derfor har vi konstant stort fokus på, at det skal være trygt at kommer her," forklarer Jens Medom Madsen.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter