impulsonline og app nu for abonnenter - indremission.dk
impulsonline og app nu for abonnenter
impulsonline og app nu for abonnenter

01.11.2020

impulsonline og app nu for abonnenter

Fra den 29. oktober er det kun abonnenter der har adgang til impuls online og i appen
Siden årsskiftet har alle haft mulighed for at læse impuls digitalt via mobil-appen eller hjemmesiden impulsonline.dk, men fra impuls nr. 22, der udkommer online den 29. oktober, er det kun abonnenter, der har fuld adgang.

Impuls-magasiner, der er mere end et år gamle, er dog fortsat åbne for alle og kræver blot et login i appen eller på hjemmesiden.

Alle eksisterende abonnenter har modtaget en e-mail, som man skal bekræfte for at få adgang til at læse impuls online. E-mailen indeholder koden, som sammen med email- adressen giver adgang til at læse impuls online. Afsenderen på e-mailen er firmaet Magloft, som leverer løsningen for onlineudgaverne af impuls.

Abonnenter, som ikke har e-mail-adresse tilknyttet abonnementer, og som ønsker at have adgang til at læse impuls i appen eller på impulsonline.dk, skal sende e-mail-adressen til abonnement(at)imt.dk sammen med navn og abonnementsnummer.

Ved spørgsmål kan man kontakte impuls’ abonnementsafdeling på e-mail abonnement(at)imt.dk eller ved at ringe på 82271356.

Er du ikke abonnent på impuls? Få 6 numre at bladet for kun 49 kr. inkl. adgang til den digitale udgave. Du kan også tegne et årsabonnement på det digitale blad for kun 495 kr. (inkl. den trykte udgave koster abonnementet 795 kr.). Læs mere her.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter