Indre Mission vil ikke tolerere krænkende adfærd - indremission.dk
Indre Mission vil ikke tolerere krænkende adfærd
Er der sexisme i Indre Mission spørger Peter Nord Hansen i den seneste videoblog
Indre Mission vil ikke tolerere krænkende adfærd

06.11.2020

Indre Mission vil ikke tolerere krænkende adfærd

I forlængelse af den offentlige debat om seksuelle krænkelser og den seneste IM-leder i impuls offentliggør Indre Mission sine interne politikker for håndtering af sexchikane og seksuelle overgreb
Indre Missions politikker for krænkende adfærd og overgreb er samlet i to dokumenter, som indgår i Indre Missions personalepolitikker.

Det ene dokument er retningslinjer for, hvordan Indre Mission vil håndtere anklager om seksuelle overgreb begået af medarbejdere. Dokumentet er fra 2003.

Det andet dokument er fra 2018 og er retningslinjer for, hvordan Indre Mission håndterer krænkende adfærd af seksuel karakter.

Begge dokumenter har fokus på håndtering af krænkelser i forhold til IM’s medarbejdere.

Gør noget ved det

”Når vi nu offentliggør dem, er det dels for at alle i og omkring vores bevægelse kan se, hvordan vi arbejder med disse udfordringer, og dels for at opmuntre alle, som oplever enten overgreb eller krænkende adfærd til at gøre noget ved det,” forklarer vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen.

Hvis nogen i Indre Mission lokalt eller i mødet med en af IM’s medarbejdere oplever seksuelle overgreb, opfordrer Peter Nord Hansen til, at man straks henvender sig til Indre Missions ledelse, som har nedsat et udvalg til at håndtere anklagen og hjælpe den forurettede.

”Vi vil ikke tolerere krænkende adfærd i Indre Mission,” siger Peter Nord Hansen og peger på, at vejledningen om sexchikane opmuntrer til i første omgang at dele det med en fortrolig og evt. sammen med vedkommende henvende sig til den lokale ledelse.

”Hvis det af en eller anden grund ikke opleves oplagt eller muligt, må man henvende sig til mig,” siger Indre Missions vicegeneralsekretær, som vil tage ansvar for at håndtere situationen.

Dokumenter:

Håndtering af sexchikane

Retningslinjer ang. seksuelle overgreb

Kontaktoplysninger:

Vicegeneralsekretær

Peter Nord Hansen

T: 82271201/26892201
E: Send mail

Læs mere

 

 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter