Kortspil skal give ideer til mission - indremission.dk
Kortspil skal give ideer til mission
Kortspil skal give ideer til mission

14.06.2018

Kortspil skal give ideer til mission

På Årsmødefestivalen præsenterede Indre Mission spillet "Forkynd Kristus - Nå længere ud". Spillet skal sætte gang i samtalen om de missionsmuligheder, vi har i dag
Deltagerne skal ved hjælp af fire forskellige kort skabe en historie om et muligt missionsprojekt. De fire kort repræsenterer dels et budskab, en målgruppe, et medie og en aktivitet, som det måske kræver en del kreativ tænkning at få til at passe sammen.

    Dette er netop noget af ideen med spillet, som er udviklet i kommunikationsafdelingen på Indre Missions Hus. Særligt når kortene ser ud til at passe dårligt sammen, udfordrer det nemlig spillerne til at overveje muligheder, som måske er anderledes og overraskende i forhold til, hvad vi plejer.

    Kortspillet er sendt til alle lokale fællesskaber i IM og IMU samt til alle medarbejdere sammen med en opfordring til at spille spillet og indsamle tanker og ideer til at nå længere ud med evangeliet.

    På indremission.dk/fokus2030 er der en udførlig spillevejledning med deltagerark. Samme sted kan man også læse om baggrunden for spillet, der er et led i hovedbestyrelsens Fokus2030: Vi vil forkynde Kristus, og vi vil nå længere ud.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter