Kvindekonferencen bliver spredt ud over landet - indremission.dk
Kvindekonferencen bliver spredt ud over landet
Kvindekonferencen bliver spredt ud over landet

04.12.2020

Kvindekonferencen bliver spredt ud over landet

Corona har tvunget udvalget bag til at tænke kreativt for at sikre, at 250 kvinder kan mødes til konference i februar
Kvindekonferencen afvikles til februar i et nyt format. Derfor kan kvinder i alle aldre nu mødes i både Aarhus, Aalborg, Grindsted, København og Åkirkeby til to dage under emnet “Kongedatter” med fælles oplæg, seminarer i mindre grupper, lovsang, samtaler i grupper og god tid til det sociale.

”På årets Kvindekonference vil vi gerne grave ned i nogle af de spændingsfelter, der opstår, når man på den ene side er Guds barn, en kongedatter, og på den anden side er et helt almindeligt menneske. Gud kalder os, elsker os og er vores far, men vi bliver stadigvæk syge, svigtet og ramt af ulykker. Med årets tema vil vi gerne opmuntre til, at vi holder fast i vores privilegier og holder fanen højt som Guds børn og kongedøtre,” fortæller Gitte Rasmussen, der er med i udvalget bag Kvindekonferencen.

Fire ud af fem lokationer byder på både streaming og live-programpunkter, som sendes til de andre lokationer. På den måde får de op mod 250 deltagere mulighed for at se og høre det samme på samme tid.

Selvom det meste af programmet streames på tværs af de fem lokationer, bliver det ikke muligt at følge med hjemmefra. Kvindekonferencen afvikles den 6.-7. februar og arrangeres af Indre Missions Familiearbejde i samarbejde med Aarhus Bykirke. 

Læs mere om programmet og tilmelding på indremission.dk/kvindekonference.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter