Menneskelige relationer gør forskellen - indremission.dk
Menneskelige relationer gør forskellen
Menneskelige relationer gør forskellen

Der er flere fra kristendomskursus.dk. der nu kommer til møderne i missionshuset i Skive

29.06.2018

Menneskelige relationer gør forskellen

Fem gange kristendomskursus.dk har sat spor i Indre Mission i Skive
Kristendomskursus.dk er et godt værktøj for Indre Mission i Skive til at nå flere med evangeliet.

"Vi begyndte med kurset i 2014, og på hvert hold har der været en håndfuld, som vi ikke har set i missionshuset før," fortæller Ole Dahl, der står for undervisningen på kurset sammen med missionæren Henrik Dideriksen og præsten Jesper Hornstrup.

De følger det koncept, der er lagt for kurset.

"Vi begynder med spisning, hvor vi hygger og har et lille sjovt indslag. Efter et par sange gennemgår vi materialet. De sidste par år har deltagerne haft deres eget hæfte, som de har fulgt med i. Derefter ser vi et videoklip, og vi går ud i grupper og taler om de spørgsmål, der er til aftenens oplæg," siger han.

"Deltagerne stiller mange gode spørgsmål om kristendommen og kommer med gode input."

Det er blevet til mere

I begyndelsen var Ole noget spændt på, om det ville være svært at få interesserede til at komme, fordi kurset blev holdt i missionshuset.

"Stedet har vist sig ikke at være en hindring. Hver gang kommer der nogle, vi ikke har set før, når vi går i gang med et kursus. Her har vi erfaret, at de relationer, vi har til mennesker i byen, betyder rigtig meget," forklarer han.

Efterhånden er der en større gruppe, som har deltaget i kurset. For nogle af dem er det blevet til mere end en god kursusoplevelse.

"Nogle af dem er begyndt at komme til andre ting i missionshuset, og det, tror jeg, skyldes den omsorg, de møder," siger Ole.

Mod på mere

De gode oplevelser med kristendomskursus.dk giver folkene i Skive mod på meget mere.

"Det er utroligt opmuntrende, at der kommer nogle mennesker med i vores fællesskab, som vil høre mere om kristentroen og være en del af et kristent fællesskab. Vi har allerede planlagt det næste kursus," fortæller Ole.

"Jeg er meget taknemmelig for, at vi kan bruge dette redskab i mission, for vi oplever, at mennesker får en personlig tro på Jesus gennem det."

 

Kristendomskursus.dk har siden udgivelsen i 2008 været afholdt 270 steder med over 4000 deltagere. Læs mere om kurset på hjemmesiden kristendomskursus.dk.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter