Indsamlingskonsulent vil fremme gavmildheden - indremission.dk
Indsamlingskonsulent vil fremme gavmildheden
Indsamlingskonsulent vil fremme gavmildheden

16.07.2020

Indsamlingskonsulent vil fremme gavmildheden

Svend Aage Hansen er vant til at møde mennesker i forskellige livssituationer og vil tale om givertjeneste med stor følsomhed
 ”Jeg vil gerne arbejde med, hvordan vi kan fremme den personlige gavmildhed blandt mennesker, som har alt, hvad de skal bruge og mere til.” Det fortæller Svend Aage Hansen, som begynder som ny indsamlingskonsulent i Indre Mission den 1. august.

Han stammer fra Lønborg i Vestjylland og er vestjyde helt ud til fingerspidserne.

"Jeg skal sove på de store beslutninger," fortæller Svend Aage Hansen.

Det fik han i hvert fald brug for i det tidlige forår, da han besluttede sig for at søge nye arbejdsmæssige udfordringer efter 25 år i Krifa.

"Jeg kunne ikke rigtig slippe stillingsopslaget om, at Indre Mission søgte en ny indsamlingskonsulent. Jeg var i dialog med Gud og gode venner, og så meldte jeg mig på banen," siger Svend Aage Hansen.

Nyttige erfaringer

Han har tidligere været forretningsfører i Promissio og har arbejdet som frivillig kasserer i Kristeligt Arbejde Blandt Blinde. Her har han fået erfaringer med fundraising og indsamling, som han vil øse af i det nye job.

"Jeg fik øjnene op for, hvor forskellige de mennesker er, som vælger at støtte en frivillig organisation. Og hvad der skal til, for at mennesker får hjerte for en sag, så de har lyst til at give et beløb," forklarer Svend Aage Hansen.

Han har talt med utroligt mange mennesker som konsulent i faglige sager i Krifa, og ofte har samtalerne krævet god lytteevne, indlevelse og empati.

"I mit nye arbejder kommer jeg til at snakke med mange mennesker, og jeg tror, at man skal tale om givertjeneste med stor følsomhed, for mennesker er i forskellige livssituationer," siger den nye indsamlingskonsulent.

Dus med Indre Mission

Indre Mission er ikke et nyt bekendtskab for Svend Aage Hansen. Han har haft missionsbevægelsen tæt inde på livet, siden han var helt lille. Som ung var han omkring Børkop Højskole ved Vejle, hvor han mødte sin kone Laila.

De blev gift i 1985 og slog sig ned i Børkop. Siden er der kommet tre døtre til og nu også to børnebørn. Parret kommer i Indre Mission i byen, og Svend Aage Hansen har siddet mange år i bestyrelsen for IM-fællesskabet, hvor han både har været kasserer og formand.

Nu er parret blandt andet engageret i det tværkulturelle arbejde.

"Det giver os stor glæde at bruge tid sammen med mennesker fra andre kulturer, og vi har fået gode venner," fortæller 62-årige Svend Aage Hansen, der betragter Indre Mission som sit åndelige ståsted.

"Jeg går meget ydmygt til mit arbejde som ny indsamlingskonsulent, og jeg ser frem til samarbejdet med ansatte og frivillige, for det er ikke en nem opgave, jeg skal i gang med."


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter