Ny tværkulturel inspirationsbank - indremission.dk
Ny tværkulturel inspirationsbank
Ny tværkulturel inspirationsbank

07.10.2020

Ny tværkulturel inspirationsbank

En ny hjemmeside deler inspiration og hjælp til danskere, som gerne vil i kontakt med nye i landet
Indre Missions Tværkulturelle Arbejde har lanceret inspirationsbanken.dk, der er en ny hjemmeside med masser af inspiration og hjælp til danskere, som gerne vil i kontakt med flygtninge, migranter eller internationale studerende.

»Mange lokale IM’ere vil gerne være der for deres nydanske naboer, men ved ikke hvordan. Derfor var der brug for en samlet og overskuelig ressourcebank, som kunne give svar på det meste og ellers henvise videre,« fortæller Johane Ettrup Brande, der er tværkulturel medarbejder i Indre Mission.

Inspiration

inspirationsbanken.dk er der både skriftlige materialer, bøger, videoer og links til specialiserede hjemmesider.

»Der er inspiration til alt fra internationale bibelstudiegrupper og samtaler med muslimer til opstart af sprogcafé, hjælp til at forstå forskellige kulturer og at komme i kontakt med østeuropæiske naboer. For eksempel er der et videokursus i basiskristendom lavet af arabere i en mellemøstlig kontekst og helt konkrete ideer til aktiviteter til en international aften,« siger Johane Ettrup Brande, der er ansvarlig for hjemmesiden.

Udviklingen af inspirationsbanken.dk er en del af et projekt, der er støttet af BorgFonden, Indre Mission og lokale fællesskaber i Indre Mission.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter