Sjælesorgslinjen udvider åbningstiderne - indremission.dk
Sjælesorgslinjen udvider åbningstiderne
Sjælesorgslinjen udvider åbningstiderne

17.12.2020

Sjælesorgslinjen udvider åbningstiderne

Frem mod 6. januar er det muligt at ringe til Sjælesorgslinjen næsten alle dage, hvis man har brug for en snak.
Fra den 19. december til den 6. januar åbner Sjælesorgslinjen i flere timer end normalt. Den sædvanlige åbningstid om mandagen kl. 19-22 bliver udvidet til alle dage kl. 9-12 og kl. 19-22. Undtaget er den 24. og 31. december.

"Det er et nyt tiltag henover jul og nytår, hvor mange sidder og er ensomme. Vi er spændt på, hvordan det løber af stablen," fortæller Hilbert Dam, der er regionsleder i Region Midt, som har ansvar for Sjælesorgslinjen.

Regionslederen håber, at budskabet om de udvidede åbningstider bliver spredt blandt Indre Missions venner, så de kan give det videre rundt om i landet. For det er ikke kun folk med baggrund i Indre Mission, der ringer ind.

"Nu har jeg selv nogle gange haft vagter, og der er også nogle, som har ringe kendskab til Indre Mission. Det er ikke kun IM's venner rundt omkring," understreger han og slår fast, at enhver kan ringe ind.

"Navnet Sjælesorgslinjen kan måske antyde, at man har et problem, man vil have løst, for at man kan ringe. Det er ikke tanken med det. Man skal bare have et behov for en snak."


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter