Thy og Mors har igen samlet ind til missionæransættelse - indremission.dk
Thy og Mors har igen samlet ind til missionæransættelse
Thy og Mors har igen samlet ind til missionæransættelse

20.08.2020

Thy og Mors har igen samlet ind til missionæransættelse

På trods af coronakrisen er det lykkedes Indre Missions venner på Mors og i Thy at samle ind, så missionær Henrik Søgaard Jørgensen kan fortsætte tre år mere.
Der ligger en stor givervilje bag, at missionær Henrik Søgaard Jørgensen i Region Nord har fået sin ansættelse forlænget med tre år. Han blev ansat for tre år siden, fordi det var lykkedes Indre Missions venner i Mors- og Thyområdet at indsamle en stor del af hans løn. Resten dækkede Indre Mission på landsplan. Nu forlænges ansættelsen, fordi det igen er lykkedes at samle de nødvendige midler ind. Men det var ikke uden forhindringer.

»Vi nåede lige at orientere om, at vi ville forsøge at lave et indsamlingsprojekt igen, da coronakrisen kom, og det hele gik i stå. Vi kunne have kontaktet folk pr telefon, men det er mere upersonligt end et personligt besøg. Da vi nåede juni, og vi igen kunne holde møder, manglede der rigtig mange tilsagn. Så vi trak i arbejdstøjet og tog rundt og ringede på døre. Så kom tilsagnene,« forklarer Erland Christensen, der er kasserer og involveret i kredsarbejdet i området.

Han glæder sig meget over den massive givervilje.

»Vi er meget taknemmelige over, at så mange har støttet projektet gennem forbøn og givervilje,« siger Erland Christensen.

»Vi har gjort det, fordi der er brug for en missionær i området, og vi er rigtig glade for Henrik Søgaard Jørgensens indsats.«

Øgede muligheder for mission

Generalsekretær Jens Medom Madsen er imponeret over indsamlingsiveren på Mors og i Thy.

»Det er imponerende flot. Det vidner om stor givervilje og opbakning til missionæren. Med forlængelsen ser jeg et stort ønske om at fortsætte det gode arbejde med støtte til fællesskaberne og udvikling af tiltag, der bringer evangeliet længere ud i området,« siger Jens Medom Madsen, der fremhæver betydningen af lokalansættelser for Indre Missions arbejde.

»Det giver øgede muligheder for diakoni og mission nogle steder i Danmark. Samtidig styrkes det lokale engagement i udviklingen af missionsarbejdet.«

Han opmuntrer flere IM-fællesskaber til at tænke over muligheden for lokalansættelser.

»Vi har set forskellige typer af stillinger, eksempelvis koordinator i klubarbejde, udvikler af familiearbejdet, diakon med fokus på særligt udsatte og missionær med fokus på evangelisation og foreningsopbygning. Hvis man går med tanker om en lokal ansættelse, er man altid meget velkommen til at kontakte regionslederen,« fortæller Jens Medom Madsen.

På nuværende tidspunkt er der ti medarbejdere, som er helt eller delvist lokalansat i Indre Mission.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter