God stemning på internationale dage

Det er rigtig godt med så mange aktiviteter rundt i byen, og folk er glade for at kunne mødes, fortæller Mika Raja Bak-Skovenborg

Omkring 50 deltagere i alle aldre og mange forskellige nationaliteter tog imod invitationen, da Internationalt Kristent Center (IKC) i København inviterede til »Internationale Kristne Sommerdage i Bethesda« den 6.-9. juli.

Hver dag startede med morgenkaffe og bibeltimer efterfulgt af udflugter om eftermiddagen og leg for børnene i gården. Aftenprogrammet bød på blandt andet lovsang og vidnesbyrd.

»Selvom vi nok alle bedst kan lide at være på lejr, fungerer det godt her i Bethesda. Der er god stemning, og selvom det er anderledes og mere krævende i det her format med så mange udflugter, er det rigtig godt med så mange aktiviteter i bevægelse rundt i byen, og folk er glade for at kunne mødes,« fortæller Mika Raja Bak-Skovenborg, der er leder af IKC København.

Sommerdagene lå i stedet for IKC’s årlige sommerlejr, der blev aflyst tidligere på året grundet corona.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer