IM's økonomichef takker af

Efter 15 år i Indre Missions tjeneste takker økonomichef Leo Christensen nu af for at tiltræde en stilling som revisor

Leo Christensen er oprindelig uddannet cykelmekaniker og har arbejdet som postbud inden han i 2005 begyndte som kontorelev på Indre Missions Hus. Her avancerede han efterhånden til afdelingsleder og efter at have taget en HD i organisation og ledelse, indtog han i 2015 posten som økonomichef for bevægelsen, der økonomisk drives som en erhvervsdrivende fond.

Ved sin tiltrædelse i 2015 forklarede Leo Christensen, at valget ikke blev truffet med hovedet, men med hjertet. Sådan er det stadig, fortæller økonomichefen.

"Tiden er moden til at prøve noget nyt," fortæller Leo Christensen for hvem arbejdet som revisor ikke er en ny tanke. "Som afdelingsleder og økonomichef skal jeg brede mig over mange forskellige sager på en gang. Som revisor kan jeg få lov til at fokusere noget mere og gå i dybden med en sag. Det glæder jeg mig til."

Ikke desto mindre har beslutningen ikke været let. "Jeg har været fantastisk glad for mit arbejde i Indre Mission og samarbejdet med min kolleger og medarbejdere."

Økonomichefens beslutning hilses da heller ikke med glæde hos kollegerne.

"I Leo har vi haft en fantastisk stærk tovholder for økonomien i Indre Mission," siger generalsekretær Jens Medom Madsen. "Indre Mission har en kompleks økonomi, men Leo har et stort overblik og et skarpt blik for de vigtige detaljer. Og samtidig er han en meget afholdt kollega - både i IM's daglige ledelse og som leder for økonomi- og kundeservice."

Værdierne fra arbejdet i Indre Mission tager Leo Christensen med sig ind i sit nye arbejde som revisor. Det handler ikke kun om penge og udbytte, men om ordentlighed og ansvar og det højere mål, forklarer Leo Christensen.

Stillingen som økonomichef i Indre Mission er ledig fra 1. oktober.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer