Drenge roste lejr kun for drenge

17 drenge og 7 ledere nød tiden sammen på en ny outdoor-lejr sidst i august

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har fokus på, hvordan man kan lave nye og anderledes arrangementer for børn. Det har de taget til sig i Midtjyllands Børnekreds, og det er der kommet en drengelejr ud af, som foregik sidst i august.

»Når vi for eksempel holder Gospel-kids-festivaler, er der kun ganske få drenge med, så vi ville gerne prøve at lave en lejr, som på alle måde var målrettet drenge, og se, hvad det kunne give,« fortæller Sonnich Thacker der er udviklingskoordinator i DFS, og som var én af lederne.

»Vi lavede lejren som en ‘outdoor-lejr’, der blev afholdt midt i Silkeborg Nordskov på en lejrplads med toilet, vand og bålplads. Udover nogle telte til opbevaring byggede børnene og lederne selv alt, hvad vi skulle sove og være i.«

Der var 17 drenge og syv ledere, som rigtig slog sig løs.

»Alt i alt havde vi en supergod lejr og sluttede af med en masse børn, der glædede sig meget til at kunne komme afsted igen til næste år. De lagde meget vægt på, at det havde været dejligt, at det kun havde været for drenge,« siger Sonnich, der er tilfreds med antallet af deltagere, når det var første gang, lejren blev afviklet.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer