25 må samles udenfor - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Varde IM har arrangeret vandringer med sang og andagt

05.03.2021

25 må samles udenfor

Det er nu muligt at flytte arrangementer udendørs og mødes op til 25 personer
Den 1. marts lempede regeringen forsamlingsforbuddet, sådan at udendørs foreningsaktiviteter nu må samle op til 25 personer. Kravet er, at det skal være arrangeret af for eksempel en organisation, en forening eller en institution.

Den 4. marts kunne Kirkeministeriet bekræfte, at lempelsen også gælder kirkelige aktiviteter, som i forvejen har sine undtagelser.

Lempelsen åbner mulighed for, at lokale IM-fællesskaber kan flytte nogle af sine arrangementer ud i det fri. Det kan være møder, andagter, fællessang og lignende. Betingelsen er blot, at bestyrelsen skal have ansvaret for arrangementet, og at karakteren af arrangementet skal ligge indenfor, hvad det lokale IM-fællesskab normalt arrangerer.

Lempelserne for de udendørs aktiviteter gælder også IMU og Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, som nu kan mødes udendørs efter samme regler, som gælder for idrætsforeninger og spejderklubber.

Lempelserne kommer samtidig med, at flere undersøgelser har vist, at smitterisikoen udendørs er betydeligt mindre end indendørs.

Der kræves ikke negativ coronatest for at deltage i de udendørs arrangementer, og det er også tilladt at holde missionshusets toiletter åbne for nødvendige besøg.

Indre Mission har opdateret sin vejledning på indremission.dk/corona, hvor forudsætningerne er beskrevet.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter