800 bedsteforældre og børnebørn på camping

Bibelcampingsæson er blevet skudt godt i gang med camping for bedsteforældre og børnebørn i Kr. Himmelfartsferien

Bibelcamping for bedsteforældre og deres børnebørn er et populært tilbud, som flere og flere bedsteforældre får øjnene op for. De kan vælge at benytte tilbuddet i Haderup eller på Mørkholt Strand Camping.

     I år har der igen været vækst i antallet af deltagere på de to campings. I alt 800 bedsteforældre og børnebørn har været afsted og fået mange fælles oplevelser.

     I Haderup var det tredje år, at campingen fandt sted. Det er den nyeste og mindste af to de tilbud. I Haderup nåede de op på 150 deltagere, hvilket er 50 flere end sidste år.

     "Vi oplever, at der er flere, som vælger vores tilbud, fordi vi ikke er så stor. Mange giver udtryk for, at der er et rigtig godt fællesskab," siger konsulent Hanne Pedersen, der er lejrchef.

     Bedsteforældrecampingen på Mørkholt er den store af de to. Igen i år var de 650 deltagere, det var det samme som sidste år.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer