Årsmødet transmitteres fra København - indremission.dk
Indre Missions Tidende

22.04.2021

Årsmødet transmitteres fra København

Med hovedstaden som ramme kommer Indre Missions årsmøde i år til at gå tæt på arbejdet i København
På grund af coronarestriktionerne afvikles Indre Missions Årsmøde igen online. Årsmødet transmitteres den 5. juni fra missionshuset Bethesda i København

»Vi vil gerne som landsbevægelse bruge anledningen til også at rette blikket mod det værdifulde arbejde, der foregår i Indre Mission i København. Der er knyttet en rig social og diakonal historik til missionshuset Bethesda, og sådan er det også i dag. Det er et åbent hus, hvor der kommer mange mennesker, som har brug for en hjælpende hånd samt mødet med Guds ord,« forklarer Jens Medom Madsen, der er generalsekretær.

Storbysekretær i København, Henrik Boje Jensen betragter det som en uventet gave, at årsmødet sendes fra København.

»De kristne fylder ikke så meget blandt de mange mennesker, der bor i hovedstaden, men vi er her endnu og udfylder en vigtig rolle i byen og i kirkelivet,« siger Henrik Boje Jensen.

Samlinger på Mørkholt

Indre Missions Årsmøde kan afvikles på mange måder i Bethesda, som er et stort og fleksibelt hus. Det er en anden vigtig årsag til, at årsmødet afholdes i hovedstaden.

»Vi ved endnu ikke med sikkerhed, hvordan vi kommer til at afholde årsmødet med hensyn til det fysiske fremmøde for årsmødedeltagere. Hvis restriktionerne tillader det, kan missionshuset Bethesda rumme en del deltagere i den store sal,« siger Jens Medom Madsen.

De lokale er klar til at tage fat. »Vi er glade for at lægge rammer til årsmødet, og vi står parat til at hjælpe. Vi har i coronatiden været vant til at håndtere større forsamlinger på en god måde efter alle restriktioner,« fortæller Henrik Boje Jensen.

Udvalget bag årsmødet drømmer om, at der er rigtig mange, som vil følge med i årsmødet rundt omkring i landet.

»Vi håber, at folk vil samles i grupper på Mørkholt Strand Camping og andre steder i landet,« siger Jens Medom Madsen, der oplyser, at der også vil blive bragt indslag fra Mørkholt i løbet af årsmødet. 

FØLG ÅRSMØDET ONLINE
Programmet for Indre Missions Årsmøde begynder over middag med årsberetninger med efterfølgende spørgsmål og drøftelse. Derefter er der et par timer med en palet af indslag blandt andet fra Indre Missions arbejde i København. Årsmødet slutter med en festaften med forkyndelse og lovsang. Det bliver muligt at deltage i årsmødet via hjemmesiden årsmøde.indremission.dk, YouTube og Facebook. Få flere informationer her


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter