Bibelcamping i 50 år - indremission.dk
Indre Missions Tidende

26.07.2019

Bibelcamping i 50 år

Bibelcamping er steder, hvor missionsfolket mødes og deler tro, kaffe og opmærksomhed
Siden ferieformen bibelcamping blev introduceret i Danmark for 50 år siden, har den været en fast del af sommerferien for tusinder af kristne familier. Den særlige kombination af campingliv, familietid, forkyndelse og kristent fællesskab, opfylder et behov, som stadig samler det aktive kirkefolk i hele landet.

Ikke kun Indre Mission, men også alle andre kirkelige bevægelser, har ferietilbud, der appellerer til de campingglade.

Bibelcamping har fornyet sig

vor bibelcamping for få år siden så ud til at være på retur, er der igen fyldt godt op på alle landets bibelcampingpladser. Ferieformen har formået at forny sig og er fulgt med de behov, som kristne familier i dag efterspørger.

Bibelcamping fulgte tidligere et ret traditionelt skema med daglige faste og fælles møder. I dag er tilbuddene mange flere, mere forskelligartede og målrettet forskellige aldre og ønsker. Samtidig har de forskellige bibelcampingsteder udviklet hver deres profiler, som appellerer til hver deres målgrupper. Lige fra de store campingevents med et væld af tilbud og stort anlagte møder til de mindre pladser med fokus på nærhed og fællesskab. Der er med andre ord en bibelcamping for enhver smag.

Plads til alle

En vigtig del af bibelcampinglivet er den store rummelighed. Der er plads til alle typer af mennesker og livssituationer, og som Jens Medom Madsen understreger det i IM-lederen, så er det et fællesskab, som kan favne meget bredt. Der er stor frihed i, hvordan man deltager, og det er let at snakke sammen om både Gud og vejret.

I 2018 samledes ca. 10.000 på IM’s bibelcampings, og det tal ser ikke ud til at blive mindre i år.

God sommer og god læsning.Læs bladet her:
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter