Børkop Højskole er i gang igen kun med en uges forsinkelse - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Dagligstuerne på højskolen er nu igen fyldt med elever, der er i gang med at lære hinanden at kende.

18.01.2022

Børkop Højskole er i gang igen kun med en uges forsinkelse

43 elever er begyndt på forårsholdet og kan glæde sig til et forårshold stort set efter planen
Søndag den 16. januar tog Børkop Højskole imod 43 nye forventninger elever, som ser ind i fem spændende måneder med masser af inspiration og udfordringer.

"Det har virkelig været skønt at kunne åbne dørene igen - kun med en uges forsinkelse," fortæller Robert Bladt, der er forstander.

"Da vi blev lukket ned nogle dage før tid i december, var det meget specielt at gå på juleferie i uvished. Hvilket forår var det, vi gik i. De værste bekymringer har vist sig unødvendige. Heldigvis er vi også blevet gode til at leve i nuet og tage tingene, som de kommer, så da vi fik det endelige 'go' fra myndighederne, var alle medarbejdere samlet med kort varsel, og fyldte af gå-på-mod har vi forberedt et fantastisk kursus til vores elever. Nu ser det faktisk ud til, at vi kan gennemføre hele forårsholdet stort set efter planen."

Her i begyndelsen tager Børkop Højskoler lidt flere forholdsregler i forhold til corona, end det kræves.

"Medarbejderne går med mundbind, og vi prøver i starten generelt at holde afstand til eleverne, indtil vi er kommet godt i gang. De retningslinjer myndighederne beder os følge, er meget overskuelige i forhold til, hvad vi tidligere har været udsat for. Det vidner om, at myndighederne i højere grad også begynder at se corona som en almindelig sygdom," forklarer forstanderen.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter