Børkop Højskole er i gang igen kun med en uges forsinkelse

43 elever er begyndt på forårsholdet og kan glæde sig til et forårshold stort set efter planen

Dagligstuerne på højskolen er nu igen fyldt med elever, der er i gang med at lære hinanden at kende.

Søndag den 16. januar tog Børkop Højskole imod 43 nye forventninger elever, som ser ind i fem spændende måneder med masser af inspiration og udfordringer.

"Det har virkelig været skønt at kunne åbne dørene igen - kun med en uges forsinkelse," fortæller Robert Bladt, der er forstander.

"Da vi blev lukket ned nogle dage før tid i december, var det meget specielt at gå på juleferie i uvished. Hvilket forår var det, vi gik i. De værste bekymringer har vist sig unødvendige. Heldigvis er vi også blevet gode til at leve i nuet og tage tingene, som de kommer, så da vi fik det endelige 'go' fra myndighederne, var alle medarbejdere samlet med kort varsel, og fyldte af gå-på-mod har vi forberedt et fantastisk kursus til vores elever. Nu ser det faktisk ud til, at vi kan gennemføre hele forårsholdet stort set efter planen."

Her i begyndelsen tager Børkop Højskoler lidt flere forholdsregler i forhold til corona, end det kræves.

"Medarbejderne går med mundbind, og vi prøver i starten generelt at holde afstand til eleverne, indtil vi er kommet godt i gang. De retningslinjer myndighederne beder os følge, er meget overskuelige i forhold til, hvad vi tidligere har været udsat for. Det vidner om, at myndighederne i højere grad også begynder at se corona som en almindelig sygdom," forklarer forstanderen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer