Det blev en anderledes men god sommer på Mørkholt

Det blev tilladt at samle op til 500 mennesker til aktiviteter på pladsen og frivillige blandt campisterne hjalp med at gøre det muligt

Medarbejderne på Mørkholt Strand Camping knoklede for at give campisterne en god sommer

Sommeren på Mørkholt Strand Camping så ud til at blive helt anderledes. På grund af coronakrisen var det meste af bibelcampingprogrammet blevet aflyst. Men i midten af juni fik campingpladsen nogle nye regulativer, der åbnede op for forskellige initiativer.

»Vi fulgte allerede de gældende forskrifter, for at vi kunne holde åbent, men nu kunne vi samles op til 500 mennesker. Vi mødtes i medarbejdergruppen og tænkte ud af boksen om, hvad vi kunne gøre af tiltag, der har mission som fortegn. Det er vores DNA her på campingpladsen. Vi besluttede os for at skabe gode rammer, hvis der var frivillige, der havde lyst til at lave nogle aktiviteter. De skulle blot koordinere det med os, for vi har ansvaret for det, der afvikles,« fortæller Ole Nielsen, der er campingchef.

Mange frivillige blandt campister

Nogle campister meldte sig hurtigt til at lave nogle børne- og juniormøder i den første uge af højsæsonen.

»Vi var spændt på, hvordan det ville gå med at holde børne- og juniormøder, så vi kunne nå at spritte af mellem møderne, men det gik fint,« siger campingchefen. Han giver et lille indblik i, hvordan det gik i højsæsonen.

»I hver uge var vi spændt på, hvad der ville ske, men vi oplevede, at mange campister bød ind med forskellige ting. Det gik fint med at koordinere tingene og at overholde alle forskrifter,« forklarer Ole Nielsen.

Campingchefen nævner nogle af sommerens oplevelser som lovsang og bålhygge på stranden om aftenen. Der var også lovsang og andagt, hvor telte blev fyldt, og stole måtte stilles op uden for. Desuden blev DFS’ onlineprogram og IMU’s livestreaming set af mange på pladsen, og der var en stor volleyturnering med 19 hold.

Han ser tilbage på en sommer, hvor der var mange campister, som besøgte campingpladsen.

»Jeg oplevede, at vi har en rigtig god campingplads. Vi mødte en enorm villighed til at bidrage, når vi stillede med nogle rammer. Campisterne sugede til sig,« siger Ole Nielsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer