DFS vil gentage succes med webinarer - indremission.dk
Indre Missions Tidende

DFS regner med at arrangere 3-4 webinarer om året

26.02.2022

DFS vil gentage succes med webinarer

DFS har holdt tre webinarer i efteråret og vil bygge videre på erfaringerne med de online kurser
Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har haft gode erfaringer med kurser, som de har holdt som webinarer på nettet. Kurserne er målrettet ledere og andre interesserede i DFS. Der har været afviklet tre webinarer i løbet af efteråret med emner som anerkendelse, fællesskabet og mangfoldigheden i klubarbejdet.

»Vi arrangerede kurserne, fordi vi kunne se, at der kom færre ledere til vores fysiske kurser, og de fleste har efter to år med corona gode erfaringer med at være på nettet,« siger Steen Møller Laursen, der er landsleder i DFS.

De har fået flere gode erfaringer med webinarerne.

»Det er meget nemt at arrangere et kursus. Der er næsten ingen omkostninger ved det, og så ligger webinarerne tilgængelige på nettet, så man kan se dem, når man vil,« forklarer landslederen, der har fået god respons fra deltagerne.

Der er dog også en bagside ved at lave kurser på nettet.

»Deltagerne sidder alene og lytter, og derfor er der ikke den erfaringsudveksling, som sker ved fysiske kurser. Derfor vil webinarerne blive et supplement til vores fysiske kurser,« fortæller Steen Møller Laursen, som regner med, at der fremover bliver arrangeret tre til fire kurser om året.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter