En opsøgende virksomhedschef - indremission.dk
Indre Missions Tidende

17.03.2017

En opsøgende virksomhedschef

Ingrid Bjerre har været virksomhedschef i to år og nyder at have tæt kontakt med virksomhedslederne
Eftersynet af Indre Missions virksomheder foregår på forskellige planer. Indre Missions Hovedbestyrelse er i en proces med virksomhedschefen, hvor de ser på de overordnede linjer for virksomheder. Samtidig har Ingrid Bjerre et tæt samarbejde med hver enkel virksomhed, hvor de ser på formål og laver strategier for, hvordan de kan optimere virksomheden.

    Det tætte parløb begyndte for to år siden, da Ingrid Bjerre tiltrådte som virksomhedschef.

    "Jeg kendte ikke så meget til virksomhederne, så det første halve år brugte jeg på at stikke fingrene i jorden," fortæller virksomhedschefen. Hun mærkede effekten af, at virksomhederne i de seneste år havde haft hyppige lederskift.

    "Jeg har skullet gøre et benarbejde for at få deres respekt og tillid," siger Ingrid Bjerre, der har haft andre lederstillinger.

    Hun stortrives i arbejdet, hvor det opsøgende arbejde har høj prioritet. Tit er hun på farten for at møde virksomhedslederne.

    "Jeg vil gerne have et møde, hvor vi sidder over for hinanden. Det giver en god fornemmelse af, hvordan det går, og hvordan deres hverdag er," fortæller Ingrid Bjerre. Hun beskriver nogle lederprincipper, som hun følger og giver videre til de enkelte virksomhedsledere i Indre Mission.

    "En leder er dybt afhængig af medarbejderne, hvis noget skal lykkes. En leder skal være opmærksom på tre faktorer, der gør, at medarbejdere oplever et flow i deres arbejde. Det er, når en medarbejder oplever, at det jeg gør, har betydning og er værdifuldt. Det, jeg gør, gør jeg godt. Det, jeg gør, skal tjene et større formål uden for mig selv," understreger virksomhedschefen.

    Det handler ikke kun om at rose medarbejdere for deres indsats. Det handler i høj grad om at indfri deres gudsbenådede potentiale. Få identificeret de handlemønstre, der er effektive og få identificeret nogle brugbare alternativer til de handlemønstre, der ikke er så effektive."


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter